Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή αυτή την εβδομάδα (4 ως 10/3/2019);

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2019;

Advertisements

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Περνάμε στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος βρίσκεται και στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και τις εσωτερικές διεργασίες. Η περίοδος αυτή έχει αρκετό ενδιαφέρον, χρειάζεσαι ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου αρχικά για να τακτοποιήσεις σκέψεις και συναισθήματα και για να έρθεις σε επαφή με όσα χρειάζεσαι και επιθυμείς, αλλά και για να καταλάβεις τον εαυτό σου. Αυτή η εσωτερική δουλειά είναι που θα σε οδηγήσει σε μια καλή σχέση ή σε καλύτερες επιλογές στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκτη μέρα του μήνα έχει τεράστια σημασία. Δύο θέματα αφορούν την κοινωνική σου ζωή: ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο σημείο που σχετίζεται με αυτήν από εκείνη τη μέρα και ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο και μια νέα Σελήνη. Επειδή πρόκειται για ένα σημείο που σχετίζεται και με τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στη συναισθηματική σου ζωή. Το μεγαλύτερο νέο όμως είναι ότι ο Ουρανός θα περάσει πλέον μόνιμα στο ζώδιό σου για να σε βοηθήσει να καινοτομείς, αλλά και να μην συμβιβάζεσαι με οτιδήποτε δεν “σου κάνει”.

Advertisements

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας προβλέπεται να είναι ένα κεντρικό θέμα αυτόν τον μήνα με πολύ καλές εξελίξεις. Καλείσαι να εγκαταλείψεις κάθε είδος ελέγχου των καταστάσεων, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Άσε τα πάντα να κυλήσουν με φυσικό τρόπο, είναι πιθανό ό, τι μπορούσες να κάνεις να το έκανες εξάλλου. Μερικές φορές χρειάζεται ο κατάλληλος χρόνος για να γίνεται κάτι ή για να καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό ακριβώς που έχουμε στο μυαλό μας. Επίσης, είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στον εαυτό σου, στα σχέδιά σου και στην φροντίδα και προσωπική σου εξέλιξη. Τα συναισθηματικά ζητήματα θα προχωράνε παράλληλα με αυτά, και όσο καλύτερα πηγαίνουν αυτοί οι τομείς, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν και τα συναισθηματικά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα που ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 6 μπορεί να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το συναισθηματικό σου παρελθόν και αυτό να είναι πολύ σημαντικό για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ή εσωτερικό κλείσιμο της υπόθεσης, μέσα σου δηλαδή. Αυτά τα καλά έχει ο ανάδρομος Ερμής κι ύστερα όλοι τον κατηγορούμε για αργοκίνητο και προβληματικό. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς, να ανακτήσεις δυνάμεις και να βγεις έξω στον κόσμο για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους γιατί δίνονται και τέτοιες ευκαιρίες, ή να επιχειρήσεις να λύσεις μια για πάντα τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ

Advertisements

Ο Ερμής από τις 6 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα, κάτι που θα διαρκέσει σχεδόν όλο τον Μάρτιο. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά και ότι είναι πολύ πιθανό να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Είναι μια περίοδος όμως κατά την οποία περισσότερο θα ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά και με προθεσμίες και με κάποια πρακτικά ζητήματα, αλλά η νέα Σελήνη, επίσης στις 6, μπορεί να φέρει και μια πολύ παθιασμένη σχέση ή να αναζωπυρώσει το πάθος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 6 και αυτό έχει ενδιαφέρον και γιατί είναι κυβερνήτη σου, και γιατί θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, που σημαίνει ότι θα επηρεάζει τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Είναι λογικό μέσα στο Μάρτιο να δεις πρόσωπα από το παρελθόν ή να έρθουν κάποια παλιότερα θέματα στην επιφάνεια με τον ή τη σύντροφό σου. Όλα αυτά ακούγονται και είναι ευκαιρίες, παρά οτιδήποτε άλλο. Στο ίδιο σημείο, στον οίκο των σχέσεων δηλαδή, έχουμε και μια νέα Σελήνη στις 6 που σημαίνει σημαντικές ευκαιρίες και επανεκκινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ανάδρομα και αυτό μπορεί να είναι λίγο προβληματικό για την επικοινωνία ή να φέρνει αναβολές, καθυστερήσεις και μια ανάγκη να κοιτάξεις λίγο το παρελθόν. Μπορεί να φέρνει και άτομα από παλιά, κάτι που σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον. Οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν! Το πιο σημαντικό νέο αυτή την περίοδο είναι ότι ο Ουρανός από τις 6 θα εγκαταλείψει οριστικά τον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις συνεργασίες και τις μακροπρόθεσμες σχέσεις. Ο Ουρανός είναι μεν πλανήτης της καινοτομίας, αλλά από την άλλη μεριά είναι ιδιαίτερα επαναστατικός και αντιδραστικός και κάποιες φορές αυτό δεν αντέχεται όταν τον έχουμε στο ζώδιό μας ή στον τομέα των σχέσεων. Οι σχέσεις πλέον θα είναι πιο ήρεμες και η συναισθηματική έκφραση ευκολότερη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6 στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα. Αυτό από μόνο του είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να έρθουν πρόσωπα από το παρελθόν ή να πας εσύ σε αυτά. Ίσως κάτι πρέπει να ξεκαθαριστεί, παρεξηγήσεις να λυθούν και να γίνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Την ίδια μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη στον οίκο αυτόν, η οποία μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα, όμως με κάποιο πρόσωπο που ήδη έχει υπάρξει προϊστορία. Ένα πολύ σημαντικό νέο αυτή τη βδομάδα είναι ότι ο Ουρανός από τις 6 θα βρίσκεται για τα επόμενα επτά χρόνια στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός είναι πλανήτης της καινοτομίας και της επανάστασης, αυτός που θα σε παροτρύνει να μην συμβιβάζεσαι για τους “άλλους” και να έχεις τις σχέσεις που εσύ θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία και στη συνεννόηση, και ίσως κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις. Αυτή είναι η ας πούμε προβληματική πλευρά. Από την άλλη, το πιο σημαντικό είναι ότι έχει και μια θετική πλευρά. Και αυτή έχει να κάνει με το ότι είναι πιθανό να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και να “διευθετηθούν” κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας. Μπορεί να δεις και οικογενειακά πρόσωπα ή να ασχοληθεί με το σπίτι. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογική σου κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός από τις 6 θα βρίσκεται πλέον στον Ταύρο για τα επόμενα επτά χρόνια, κάτι που δεν έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Ο Ταύρος είναι ο πέμπτος οίκος σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και ο Ουρανός είναι πλανήτης που δεν συμβιβάζεται, που διεκδικεί αυτό που θέλει, που μπορεί να καινοτομήσει και να επαναστατήσει. Δεν είναι εύκολο μαζί του να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείς και χρειάζεσαι. Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής στον τρίτο οίκο σου από τις 6 θέλει κάποια προσοχή, επειδή η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη και οι παρεξηγήσεις εύκολες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6 και αυτό μπορεί να είναι λίγο προβληματικό ως προς την επικοινωνία, μπορεί και να είσαι σε μια φάση που κάτι περιμένεις, αλλά που αργεί. Αν αυτό είναι μια αντίδραση από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μια απάντηση, τότε ίσως θα πρέπει να κάνεις περισσότερη υπομονή. Ο Ερμής είναι ανάδρομος για όλους, και κάποιοι πραγματικά δεν ξέρουν πώς να εκφραστούν. Κάτι πολύ ενδιαφέρον αυτή τη βδομάδα είναι ότι ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σου δηλαδή, θα μετακινηθεί έπειτα από επτά χρόνια! Πλέον θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις συγκατοικήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και αυτό έχει δύο πλευρές. Η πρώτη είναι ότι χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, επειδή μπορεί άλλα να λες και άλλα να καταλαβαίνει και το αντίστροφο. Από την άλλη είναι πιθανό να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν σου, τα οποία μάλλον θα χαρείς – ή θα ανακουφιστείς που θα δεις. Ακόμη και είναι να κλείσει μία “εκκρεμότητα” με αυτά, και αυτό καλό είναι. Την ίδια μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, κάτι εκπληκτικό για μια αίσθηση απόλυτης ανανέωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα