Κριός

Δώστε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια σήμερα φίλοι Κριοί, μια συναλλαγής, μιας συμφωνίας, μιας συζήτησης με συναδέλφους ή ανωτέρους, η μέρα επηρεάζει το κομμάτι των επαγγελματικών και οικονομικών σας και χρειάζεται να κλείσετε προσεκτικά τις τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές. Η επαναφορά ερwτικού προσώπου, πιθανόν θα επηρεάσει τα βαθιά σας συναισθήματα, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ηρεμία και μεθοδικότητα

Ταύρος

Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μην παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις αγαπητοί Ταύροι που μπορεί να σας κοστίσουν συγκρούσεις και διαφωνίες με συναδέλφους και προσφιλή άτομα. Κάποιες αναποδιές της καθημερινότητας κυρίως στην συναισθηματική σας ζωή, θα σας εκνευρίσουν και ίσως δημιουργήσουν ανταγωνιστική διάθεση με τον ερwτικό σας σύντροφο, δώστε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και την συνεννόηση στον δεσμό σας από σήμερα.

Δίδυμοι 

Είναι μια ημέρα αναθεώρησης και ανασυγκρότησης της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής φίλοι Δίδυμοι, γιατί πλανητικά δημιουργούνται οι ευμενέστερες συνθήκες για να κερδίσετε την ανταμοιβή και την καταξίωση που επιδιώκετε, ενώ παράλληλα σας προσφέρεται η δυνατότητα να αποκτήσετε και το πάνω χέρι στην συναισθηματική σας καθημερινότητα. Πετάξτε στα σκουπίδια ότι δεν σας αρέσει, ότι δεν σας ευχαριστεί και ότι δεν σας δίνει χαρά από το παρελθόν, κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα στην σχέση σας.

Καρκίνος

Αισθάνεστε την ανάγκη και την επιθυμία σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι να μιλήσετε με τα οικεία σας πρόσωπα για το παρελθόν σας, είτε αυτό αφορά μια συναισθηματική σχέση, είτε έχει να κάνει με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που ακόμα επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Η μέρα είναι σχεδόν βέβαιο πως επαναφέρει στην ζωή σας ερwτικό πρόσωπο του παρελθόντος, γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις καθοριστικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε.

Λέων

Μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση, μια αναβολή ή μια ακύρωση σήμερα φίλοι Λέοντες σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που οργανώνετε, σε ένα σημαντικό, προσωπικό σας ραντεβού, σε μια συναισθηματική πρόσκληση που περιμένατε. Μην το βάζετε κάτω και μην πτοείστε, λάβετε τα μέτρα σας για να αντιμετωπίσετε τις τυχόν αντιξοότητες και την έκρυθμη κατάσταση στον δεσμό σας, προτιμήστε να μην ζητήσετε εξηγήσεις για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί την σχέση σας, αφήστε για αύριο τις σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί σήμερα αγαπητοί Παρθένοι να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας σε ένα σοβαρό, επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα και επηρεάζει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η αναβολή ενός ταξιδιού ή μιας προγραμματισμένης συνάντησης πιθανόν σας δημιουργήσει νεύρα και θυμό, μην τα βάζετε άδικα με το ταίρι σας και μην ρίχνετε ευθύνες που σας αναλογούν στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, ξεκαθαρίστε και ξανασκεφτείτε τις ουσιαστικές σας επιθυμίες

Ζυγός

Κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο σήμερα φίλοι Ζυγοί, αποκτήστε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας, γοητευτείτε οι αδέσμευτοι από μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία, κάντε ένα νέο ξεκίνημα στην συναισθηματική σας ζωή, βάζοντας χρώματα ζωντάνιας και ρομαντισμού στον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι. Αν αισθάνεστε πως η προσπάθειά σας να πλησιάσετε τον ερwτικό σύντροφο είναι άκαρπη, προσπαθήστε φιλότιμα και ισορροπημένα να ξαναφέρετε την αισιοδοξία στην σχέση σας.

Σκορπιός

Θα αναθεωρήσετε πολλά σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, γιατί βάζετε τους δικούς σας όρους σε μια σημαντική, επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία, γιατί οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι προσπάθειές σας εκτιμώνται από τα προσφιλή σας άτομα. Ανταποδώστε το φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, συντροφέψτε το ταίρι σας με πλουσιοπάροχα συναισθήματα οι ζευγαρωμένοι, απολαύστε την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας, ξεχάστε την ζήλεια και την ίντριγκα

Τοξότης

Κάποια σημαντικά θέματα της δουλειάς σας είναι πιθανόν να σας κουράσουν σήμερα φίλοι Τοξότες, κάποιες καταστάσεις που σας κυνηγούν από το χθες επανεμφανίζονται και σας ξυπνούν εικόνες και παραστάσεις που θέλετε να ξεχάσετε. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι αρκετά σημαντικές, βελτιώστε τις σχέσεις με τους οικείους σας, εκτιμήστε την βοήθεια του ερwτικού σας συντρόφου, μην κατσουφιάζετε και μην θυμώνετε για τις ευθύνες και τα λάθη σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο, μια ιδέα, ένα όραμά σας σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον αν αυτό θα συμβεί αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον σας. Το συναισθηματικό σας παρελθόν επιστρέφει προκαλώντας αναστάτωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Μην αρνηθείτε μια τρυφερή συνάντηση με πρόσωπο που περιμένατε, αλλά ταυτόχρονα βάλτε τους δικούς σας όρους για ένα κοινό, ερwτικό αύριο

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού, οικογένειας, δουλειάς, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα φίλοι Υδροχόοι, είτε γιατί επανέρχονται εκκρεμότητες από το παρελθόν, είτε γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε η δική σας φροντίδα για άμεση λύση του προβλήματος. ‘Ισως υπάρξουν εμπόδια στις κινήσεις σας από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία και την επιτυχία σας, απομακρύνετε από την συναισθηματική σας ζωή τα πισώπλατα μαχαιρώματα, προστατέψτε τον δεσμό σας από τις ανταγωνιστικές βολές.

Ιχθύς

Είναι προτιμότερο να ξανασκεφτείτε με σωφροσύνη και ειλικρίνεια τα σχέδια και τα μελλοντικά σας οράματα αγαπητοί Ιχθύες για την δουλειά σας και το αύριο της ερwτικής σας ζωής, παρά να κάνετε σήμερα επιπόλαια βήματα που δεν θα βρουν ανταπόκριση από τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει τα συναισθηματικά σας όνειρα. Η μέρα είναι πιθανόν να επαναφέρει στην καθημερινότητά σας ερwτικό πρόσωπο του χθες που παίζει ακόμα πολύ, σημαντικό και ενεργό ρόλο στην καρδιά σας.

πηγη