Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (07-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, το νου σας στις νευρικές εξάρσεις.  Με το ταίρι σας διαφωνίες και εντάσεις θα δυσκολέψουν τις συζητήσεις σας, με πεισματικό τρόπο θα επιμείνετε στις απόψεις σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε συνάντηση με ερwτικό πρόσωπο από το παρελθόν, προσοχή στην υπερβολή είτε για συναισθήματα απαισιοδοξίας είτε αισιοδοξίας. Καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, μη σκεφτείτε προκατειλημμένα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξει κίνδυνος να τσακωθείτε με το ταίρι σας, θα βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εσείς οι ελεύθεροι που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία με ένα καινούργιο πρόσωπο. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σταθερής ερwτικής σχέσης, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις εντυπώσεις που θα αφήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή η στάση σας να είναι προσεγμένη και διακριτική.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, μάλλον δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε διπλωματικά το ταίρι σας, η στάση σας θα είναι άμεση, ενδεχομένως και κάπως άκαμπτη. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε συζητήσεις επίμαχων θεμάτων. Ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα χαλαρώσει τις διαθέσεις σας, θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις, ωστόσο προσοχή να μην παρερμηνεύσετε τις προθέσεις του ή τα λόγια του. Σήμερα δώστε ιδιαίτερη σημασία στο ύφος που θα μιλήσετε και στον τρόπο που θα εκδηλωθείτε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα θα φέρει εντάσεις στην επικοινωνία με το ταίρι σας, σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις, οι κάθετες και προσκολλημένες απόψεις θα φέρουν αντιδράσεις και αρνητισμούς. Αν είστε ερwτικά μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα είναι λάθος αν απορρίψετε με την πρώτη ματιά, σας συμβουλεύω να αφήσετε άνοιγμα για περεταίρω επαφές.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, ευέξαπτους θα σας κάνει η μέρα, στα λόγια σας θα βγάλετε πείσμα και ένταση, καλό θα είναι να μην το παρατραβήξετε το σκοινί. Μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, επιστρατεύστε λογική και αυτοσυγκράτηση, μην παρασυρθείτε από την αντιδραστικότητα σας. Εσάς τους ερwτικά μόνους, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερwτικό σας ενδιαφέρον, θα νιώσετε οικειότητα και έλξη, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε το τελικό αποτέλεσμα, θα υπάρξουν επικοινωνιακά γυρίσματα που θα αλλάξουν τις πρώτες εντυπώσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες με το ταίρι σας δε θα λείψουν οι συγχύσεις και οι πεισματικές ή αντιδραστικές διαφωνίες. Θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις, καλό θα είναι να μην μεγαλοποιήσετε θέματα μικρής σημασίας. Ένα πρόσωπο από το ερwτικό σας παρελθόν είναι πολύ πιθανό να σας ζητήσει ραντεβού, θα σας ενθουσιάσει η επανεμφάνιση του, ωστόσο μπερδεμένα λόγια ίσως να μην σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε τις πραγματικές του προθέσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, πεισματικά θα επιμείνετε στις απόψεις σας, προσοχή να μην προκαλέσετε την αντίδραση του ερwτικού σας συντρόφου. Ίσως να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε απ τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης. Με ένα οικείο σας πρόσωπο θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες, η κουβέντα σας θα προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό το μεταξύ σας φιλικό ενδιαφέρον να πάρει ξαφνικά ερwτικές διαστάσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δε θα φανείτε συγκαταβατικοί ή υπομονετικοί, τα λόγια σας μάλλον δε θα είναι συγκρατημένα. Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα της ερwτικής σας σχέσης θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπόλαιες ή αντιδραστικές ενέργειες, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από εκνευρισμούς της στιγμής. Η πίεση και η ισχυρογνωμοσύνη δε θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις τυχόν διαφορές που έχετε με το ταίρι σας, αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για το επόμενο στάδιο.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, νευρική και απαιτητική θα είναι η στάση σας, προσοχή να μην παρασυρθείτε από παρατραβηγμένα πείσματα. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις και θεωρίες ενδεχομένως να μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Σε περίπτωση που σας πλησιάσει πρόσωπο από τα παλιά καλό θα είναι να έχετε στάση ξεκάθαρη και όχι μπερδεμένη ή αιωρούμενη. Σε προσωπικό ραντεβού θα γίνουν λόγια περί επανασύνδεσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Η υπομονή σας μάλλον θα είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα να μην είστε πλέον σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Το ταίρι σας ίσως να σας ζητήσει ένα είδος συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με ψυχραιμία, σε περίπτωση που υπάρξει ένταση στα λόγια σας προσπαθήστε να ισορροπήσετε το κλίμα και όχι να ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε εσωτερική αναστάτωση θα βρίσκεστε, θα εμφανιστεί μια ελαφριά κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας. Για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, μην του μεταδώσετε την άστατη ψυχική σας διάθεση. Για τους ερwτικά μόνους θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σας δείξει άμεσα τις ερwτικές του προθέσεις, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και τον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η μέρα θα σας φέρει μπερδεμένα συναισθήματα , σε συνδυασμό με τα απρόσμενα γεγονότα που θα προκύψουν, μάλλον δεν θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας. Πρώην ερwτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, θα ακούσετε δελεαστικά λόγια που θα σας βάλουν στον πειρασμό της δεύτερης ευκαιρίας. Αν διατηρείτε μέσα σας αισθήματα που δεν μπορείτε να τα διαγράψετε, τότε προχωρήστε σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημα, ωστόσο προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα