Μην χασετε

Δείτε πως αυτό το υπέροχο σπίτι αποδεικνύει ότι 32 τμ είναι αρκετά

Είναι λιγότερο από 40 τμ και μπορεί να είναι μικροσκοπικό αλλά είναι ένα σπίτι με τα όλα του. Δείτε το και θα καταλάβετε για τι μιλάμε.

Ποιο είναι το μυστικό των ιδιοκτητών για να χωράνε όλα μέσα σε ένα τόσο μικρό σπίτι; Όλα όσα υπάρχουν σε αυτό έχουν επιλεγεί σοφά έτσι ώστε να μεγαλώνουν όσο περισσότερο γίνεται τον χώρο.

Σε έναν μικρό χώρο όλα πρέπει να έχουν τον σκοπό τους. Όλα πρέπει να είναι και όμορφα αλλά και λειτουργικά και εκεί βρίσκεται η δυσκολία.
Ο χώρος έχει ομορφύνει πολύ με την προσθήκη πράσινου σε κάθε γωνιά του. Από την άλλη έχουν επιλεγεί μακρόστενα έπιπλα έτσι ώστε να υπάρχει όσο γίνεται περισσότερο άδειος χώρος στο κέντρο.

 

 

Advertisements

 

Το coffee table του σαλονιού λειτουργεί και ως τραπεζαρία. Φυσικά η διακόσμησή του κάθε φορά που η ιδιοκτήτρια περιμένει κόσμο είναι το παν.
Βάζοντας φυτά στον χώρο σας, όσο μικρός κι αν είναι αυτός, μπορείτε να τον ομορφύνετε άμεσα. Επιπλέον αυτός είναι ένας πολύ οικονομικός τρόπος για να αλλάξετε τον χώρο σας χωρίς να ξοδευτείτε.
Η μικρή βεράντα είναι απλά υπέροχη. Δείχνει ζεστή, φιλόξενη και πολύ άνετη και λειτουργική. Μας αρέσει πολύ.

 

 

 

Advertisements
Κάθε καθρέφτης και κάθε παράθυρο παίζει ρόλο σε έναν μικρό χώρο. Αφήνετε τις κουρτίνες σας ανοιχτές -αν το σπίτι σας είναι μικρό- για να μπαίνει ελεύθερα το φως του ήλιου μέσα σε αυτό.
Μπορείτε να κρεμάσετε τα φυτά σας και από το ταβάνι. Έτσι δεν θα πιάνετε και καθόλου χώρο.
Με μερικά φωτάκια Χριστουγέννων -που πλεόν είναι της μόδας κάθε εποχή του χρόνου- μπορείτε να κάνετε την βεράντα σας να δείχνει μαγική.

 

 

 

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να εμπλουτίσετε την βεράντα σας με μια μικρή τραπεζαρία.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα