Μην χασετε

Αυτό είναι το μυστικό για να έχετε πάντα καθαρούς και αστραφτερούς καθρέφτες

Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό για αστραφτερούς καθρέφτες; Η απάντηση βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά στον κόσμο.

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει όλα τα καθαριστικά του κόσμου, μπορεί να έχετε καταφέρει να διατηρήσετε τους καθρέφτες σας καθαρούς για λίγο αλλά αυτό το ποτό υπόσχεται να κάνει θαύματα.

Το μυστικό υλικό για πάντα καθαρούς καθρέφτες βρίσκεται στο μπαρ σας.

Μιλάμε για το γνωστό σε όλους μας τζιν.

Σε έρευνα που έγινε από γνωστή αμερικάνικη εταιρία καθαριστικών προϊόντων ανακαλύφτηκε πως με ένα ψέκασμα με τζιν στον καθρέφτη σας θα τον κάνετε να αστράφτει.

Advertisements

Αν ο καθρέφτης σας θολώνει συχνά και γεμίζει πιτσιλιές από νερό ή και οδοντόκρεμα και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τον εαυτό σας σε αυτόν δεν έχετε παρά να βάλετε σε ένα βαποριζατέρ τα εξής: ένα μέρος τζιν και ένα μέρος νερού. Ανακατέψτε καλά και ψεκάστε πάνω στον καθρέφτη σας.

Δοκιμάστε το κόλπο που σας προτείνουμε και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Έπειτα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε την επιφάνεια με ένα στεγνό βαμβακερό πανί. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Ποιος να το φανταζόταν; Όπως φαίνεται, όμως, το τζιν δεν είναι πλέον μόνο το αγαπημένο σας ποτό αλλά και το αγαπημένο σας καθαριστικό.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα