Μην χασετε

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν το 2019

Όσοι έζησαν δυνατές στιγμές μέσα στο 2018 περιμένουν την αλλαγή του χρόνου με χαμόγελο και όσοι ευελπιστούν σε μια καλύτερη χρονιά απλά περιμένουν την αλλαγή με μια γλυκιά προσμονή.

Και κάποια ζώδια έχουν όντως λόγω να προσμένουν το 2019 καθώς η επόμενη χρονιά θα αλλάξει τη ζωή τους και μάλιστα κατά πολύ, αφού τα άστρα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

1) Σκορπιός

Advertisements

Ετοιμαστείτε να πείτε το μεγάλο «ναι».
Συγχαρητήρια στους Σκορπιούς καθώς σύμφωνα με τα αστέρια και τις αστρολογικές προβλέψεις, φέτος θα θελήσουν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους και θα παντρευτούν τη αγάπη της ζωής τους! Η αγάπη έχει ρίξει όλα τα τείχη και το 2019 είναι μια χρονιά που θα οδηγήσει πολλούς Σκορπιούς στα σκαλιά της εκκλησίας.

2) Τοξότης

Οι γαμήλιες καμπάνες ηχούν δυνατά.
Ο Τοξότης είναι ένας από τα τρία τυχερά ζώδια που θα παντρευτούν το 2019. Εύθυμοι και απρόβλεπτοι χαρακτήρες το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος του Τοξότη θα συζητιέται για καιρό.

3) Ιχθείς

Ετοιμαστείτε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Advertisements

Οι Ιχθύες είναι το τρίτο τυχερό ζώδιο που φέτος θα βρει την αιώνια ευτυχία στο γάμο.

Μάλιστα, οι Ιχθύες που θα παντρευτούν φέτος μπορούν να περιμένουν μια ζωή γεμάτη στιγμές ευτυχίας δίπλα στον σύντροφό τους, αν και ο προγραμματισμός του γάμου τους μπορεί να τους βγάλει έξω από τα νερά τους.

iefimerida.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα