Μην χασετε

Δες ποιες θα είναι οι τυχερές μέρες και ποιες οι δύσκολες μέρες για το ζώδιο σου τον μήνα Φεβρουάριο

Τυχερές Ημέρες Φεβρουαρίου 2019

Advertisements

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε τρίγωνο με Ουρανό από Κριό (28η  μοίρα) – Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Δία από τον Τοξότη (18η μοίρα) : Ερωτικές αιφνιδιασμοί και εκπλήξεις, φέρνουν αέρα αισιοδοξίας και προτρέπουν για όμορφες αλλαγές. Μέρα ξαφνικής αισθηματικής και οικονομικές εύνοιας ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ουδεκαημέρου. Ευνοείστε και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Τυχερές ευκαιρίες μέσα από επικοινωνίες, ενδιαφέρουσες προτάσεις και γνωριμίες θα έχουν αυτή την ημέρα οι ίδιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18ημοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 


Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 –  Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (15η μοίρα):
 Ιδανική για νέες γνωριμίες, έναρξη νέων συλλογικών δραστηριοτήτων αλλά και σπουδαίων αλλαγών ζωής. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 15η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (18η μοίρα)
 και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (25η μοίρα).  Αέρας αισιοδοξίας χαρίζει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και την δυνατότητα για νέα ξεκινήματα που θα σκορπίσουν τον ενθουσιασμό. Οι τυχεροί της ημέρας είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Εύνοια δέχεστε και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η  και στην 25η μοίρα.


Κυριακή 10 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (29η μοίρα):
  Ευχάριστα επικοινωνιακά ξαφνιάσματα, πρωτότυπες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες προτάσεις και ειδήσεις που προκαλούν έκπληξη είναι μέσα στο μενού αυτής της ευχάριστης ημέρας. Εύνοια σε επικοινωνίες δέχονται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ουδεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα τω παραπάνω ζωδίων.


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (15η  μοίρα): Τα
όνειρα μπορούν και γίνονται πραγματικότητα, ενώ ο ρομαντισμός και η ζεστασιά στις σχέσεις φέρνουν την πλήρη ικανοποίηση. Αυτή την ημέρα ευνοούνται σε αισθηματικές υποθέσεις οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου  αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου – Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό (29η μοίρα):
 Απελευθερωμένοι από δυσκολίες και με διάθεση για ευχάριστες αλλαγές θα είναι αυτή την ημέρα τα ζώδια της Φωτιάς Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου.  Αντίστοιχα ευνοούνται και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 – Πανσέληνος στην Παρθένο (0ο):
 Ένα προσωρινό κλίμα νευρικότητας θα το βιώσουν με την Πανσέληνο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ουδεκαημέρου, ωστόσο αυτό το φεγγάρι έχει και θετικές αλλαγές και προοπτικές που πρέπει να αξιοποιηθούν!

Advertisements


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου – Ερμής εξάγωνο Κρόνο (16η μοίρα):
 Σταθερές αποφάσεις για το μέλλον και ειδήσεις / συμφωνίες που προσφέρουν το αίσθημα της δικαίωσης, της σιγουριάς και της ασφάλειας. Η μέρα σταθεροποιεί σχέδια στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους Σκορπιούς, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 16η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις.


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου – Ερμής εξάγωνο με  Πλούτωνα (22η μοίρα):
 Τονισμένη η διαίσθηση αυτή την ημέρα, ενώ οι συζητήσεις θα έχουν ένα βαθύτερο νόημα και η ενσυναίσθηση θα είναι ανεπτυγμένη. Η διεισδυτική σκέψη, αλλά και ο επικεντρωμένος νους,  θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σημαντικών έργων. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί , Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 22η   μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου  – Ήλιος σε εξάγωνο με Άρη (9η μοίρα):
 Μέρα για δράση και πρωτοβουλία , όπου τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου βρίσκονται σε εγρήγορση και νιώθουν ότι μπορούν να κινήσουν Γη και Βουνά.  Μέρα κατάλληλη για κάθε δραστηριότητα ενώ ευνοημένοι βρίσκονται και όσοι έχουν στον χάρτη τους πλανήτες κοντά στην 9η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Οι δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου 2019

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 – Άρης τετράγωνο Πλούτωνας (21η μοίρα): Εκρήξεις θυμού, βίας, έντασης και ανταγωνιστικότητας κάνουν τεταμένο το κλίμα αυτή την ημέρα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ουδεκαημέρου. Την προσοχή σας όμως και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21ημοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 – Άρης σε σύνοδο με Ουρανό (29η μοίρα):
 Έντονες αντιδράσεις και επαναστατικά επεισόδια, δημιουργούν ένα έντονο κλίμα νευρικότητας. Δεν θα λείψουν οι ξαφνικές εξελίξεις που θα προτρέψουν άμεσα σε αλλαγή. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι της τελευταίας ημέρας του ζωδίου τους, αλλά και Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους.


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 – Αφροδίτη σύνοδος Κρόνος (16η μοίρα):
 Πιεστικές συνθήκες δημιουργούνται αυτή την ημέρα στα αισθηματικά και στα οικονομικά, όπου καλούμαστε με λογική, σύνεση και ωριμότητα να θέσουμε όρια και κανόνες.  Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου αισθάνονται ότι βρίσκονται πιεσμένα από τις καταστάσεις γύρω τους και δεν μπορούν να απολαύσουν με άνεση όσα επιθυμούν. Το ίδιο βιώνουν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 16η μοίρα.

Advertisements


Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 – Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας (15η μοίρα):
 Αστάθειες, διχασμοί και μπερδέματα θα υπάρξουν αυτή την ημέρα στις επικοινωνίες. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε την πλάνη, την εξιδανίκευση ενώ  η αυτοσυγκράτηση στην ζωηρή φαντασία, θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις αυταπάτες. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019: Ερμής τετράγωνο Δία (21η μοίρα):
 Προσοχή στις επικοινωνιακές υπερβολές που θα υπάρξουν αυτή την ημέρα ιδιαίτερα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019: Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα (22η μοίρα):
 Το πάθος είναι κυρίαρχο αυτή την ημέρα και θα μου πεις ότι αυτό δεν είναι κακό, γιατί είναι δύσκολη η μέρα;  Αυτή την ημέρα θα εκδηλωθούν έντονες ανταγωνιστικές, χειριστικές και εξουσιαστικές τάσεις που θα συνδέονται με το χρήμα και τον έρωτα. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα