Μην χασετε

Αγρότης πια ο Νίκος Ξανθόπουλος: Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό του

O Νίκος Ξανθόπουλος μετά από τεράστιες επιτυχίες που βίωσε ως σταρ του κινηματογράφου, έχει αποσυρθεί στο κτήμα του και απολαμβάνει μία ήσυχη οικογενειακή ζωή κοντά στη φύση.

Το “παιδί του λαού” όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί το κοινό, εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και βιώνει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν, κοντά στη φύση, σαν αληθινός αγρότης.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πριν από αρκετά χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει την όμορφη και απόμερη βίλα του στη Φιλοθέη και να αγοράσει μία αρκετά μεγάλη έκταση στην εξοχή στα περίχωρα της Αττικής όπου και θα δημιουργούσε τον επίγειο παράδεισό του.

Advertisements

Και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πλέον απολαμβάνει τους κόπους μιας ζωής, μαζί φυσικά με τη σύζυγό του Εριφύλη.

Φυσικά η καλύτερή του είναι όταν τον επισκέπτονται τα παιδιά και τα εγγόνια του που είναι και η μεγαλύτερη ευτυχία του.

Τώρα που όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα, φυσικά και νιώθει μία μεγαλύτερη σιγουριά στην απομόνωση όπου βρίσκεται με τη σύζυγό του και το μόνο που ίσως τον στενοχωρεί είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να βλέπει παιδιά και εγγόνια όσο συχνά θα ήθελε.

Advertisements

Όμως, δεν το βάζει κάτω. Χάνεται μέσα στο κτήμα του, ασχολείται με τα δέντρα και τα λουλούδια που έχει φυτέψει με τη γυναίκα του και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα τον επισκεφτούν οι δικοί του άνθρωποι για να καθίσουν, όπως παλιά, όλοι μαζί γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Ο ίδιος ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό του θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους του τις πιο όμορφες γωνιές του. Δείτε παρακάτω:

Οι ορτανσίες που φροντίζει η γυναίκα του.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα