Μην χασετε

Τζίνα Αλιμόνου: «Ήμουν κατάκοπη στο τέλος της καραντίνας»

Αποκαλυπτική η Τζίνα Αλιμόνου στην κάμερα του “Ευτυχείτε”!

Advertisements

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είδαμε την Τζίνα Αλιμόνου το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του «Ευτυχείτε». Η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, την προσωπική της ζωή καθώς μοιράστηκε και μυστικά ομορφιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζίνα Αλιμόνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η περίοδος της καραντίνας ήταν μια πλούσια περίοδος, δεν μπορώ να πω, δηλαδή ήμουν κατάκοπη στο τέλος της. Στο σπίτι με βοηθάει η μαμά μου, έρχεται μια φορά την εβδομάδα να μου κάνει κάποια ψώνια και να μου τακτοποιεί τα βασικά. Μετά μου κάνει και δυο, τρία ελληνικά φαγητά , γιατί εγώ μαγειρεύω στα παιδιά και ταϋλανδέζικα και κινέζικα φαγητά».

«Έχω κάνει συζητήσεις με το Dot, δεν έχουν ολοκληρωθεί, πιστεύω ότι είναι μια πολύ μοντέρνα εκπομπή και μου πάει. Θα δούμε αν μπορώ να κάνω ίσως κάποια ενότητα για κάποιο χρονικό διάστημα» πρόδωσε, μέσα σε όλα, η Τζίνα Αλιμόνου για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Παράλληλα, η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε επίσης για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αποστόλου να συμμετάσχει σε νέα θεατρική παραγωγή. «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Παράλληλα, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για το καθημερινό της διατροφολόγια ενώ παρουσίασε και ιδιαίτερες συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας στο τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα