Μην χασετε

Ζυγέ δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 16/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

 

Θα προσπαθήσεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να κάνετε μια ώριμη και πιο βαθιά κουβέντα για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις με πιο σοβαρό μάτι το θέμα επιλογής του συντρόφου. Δεν σου αρκούν πλέον οι περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θέλεις ουσιαστικά πράγματα και ανθρώπους που θα νοιάζονται πραγματικά για εσένα. Στις φιλικές σου σχέσεις θα πάρεις κάποιες αποφάσεις ώστε να απομακρύνεις και από εκεί άτομα που δεν σου ταιριάζουν πια.

 

Advertisements

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα προβείτε σε ειλικρινείς συζητήσεις, τώρα θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε τις αυταπάτες. Θερμή και eρωτική θα είναι η στάση σας, η διορατικότητά σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, στόχος σας θα είναι η συναισθηματική σταθερότητα. Σας παροτρύνω να δεχτείτε προτάσεις φίλων ή eρωτικών προσώπων, κάποιος θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει με ξεκάθαρη eρωτική διάθεση.

 

Από zwdiasimera.gr

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα