Διάβασε το ζώδιο σου γι’αυτήν την εβδομάδα

Κριός 21/3-20/4

Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή, αγαπητέ Κριέ, και καλό θα είναι να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως, γιατί είναι πιθανό μερικά πράγματα να μην πάνε όπως υπολογίζεις. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους, και με τον Ουρανό που επιστρέφει την ίδια μέρα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, μπορείς τώρα να τραβήξεις την προσοχή ατόμων με ισχύ και να αξιοποιήσεις τις επαφές μαζί τους. Σκέψου με σοβαρότητα μερικά πράγματα για το μέλλον σου, κάνε την αυτοκριτική σου και κινήσου αναλόγως. Σε κάθε περίπτωση όμως, μην πράξεις χωρίς να σκεφτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρος και επιθετικός και αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν, μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνος σου, σταμάτα να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Άλλωστε, με τον Ουρανό πλέον σε ορθή πορεία, η ζωή σου μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και πικάντικη…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Κριέ, είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή, για το μέλλον της δουλειάς σου. Μη διστάσεις να ρισκάρεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς, με τις ικανότητες που έχεις, να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητα τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Το σαββατοκύριακο απόφυγε τις οικονομικές δοσοληψίες.

 

Ταύρος 21/4-20/5

Καινούργιες βάσεις ή συμφωνίες θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, οι οποίες θα σού αποδώσουν καρπούς πολύ γρήγορα. Να είσαι προσεχτικός, γιατί τα βήματα που θα ακολουθήσεις τώρα, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική σου πορεία και πρέπει να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις και μελλοντικά να υποστηρίξεις τις τωρινές σου επιλογές. Κάποια ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον πιθανόν να σε βγάλει εκτός εαυτού κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αν αισθανθείς ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα και τις αντιδράσεις σου, καλύτερα να υποχωρήσεις ή να… αποχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, πιθανόν ο εκνευρισμός που θα νιώθεις να είναι έντονος. Μην κάνεις πράγματα που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου, γιατί μετά το μετανιώνεις, και σκέψου καλά πριν μιλήσεις. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σας. Αδράξτε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας, για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους, επηρεάζει θετικά τις κοινωνικές επαφές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις, που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα, γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις, αρκεί να προσπαθήσεις πραγματικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά, κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου και μην ξεφεύγεις, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψεις.

 

Δίδυμοι 21/5-21/6

Τα φαινόμενα αυτήν την εβδομάδα σε απατούν, αγαπητέ Δίδυμε! Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Τρίτη και τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, να είσαι προσεχτικός με ανθρώπους και καταστάσεις που θα εμφανιστούν τώρα στην ζωή σου και μην τους εμπιστευτείς, αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την ποιότητα του χαρακτήρα τους. Να έχεις το νου σου, ώστε να αναγνωρίσεις άμεσα τις όποιες παγίδες εμφανιστούν και μην παρασυρθείς από πλάνα λόγια ή από άτομα, που θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια! Το Σαββατοκύριακο, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ίδιο ζώδιο, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα για σένα και ξέρεις πλέον πού πατάς και πού βρίσκεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες, φίλε Δίδυμε, και μην λες λόγια που δεν εννοείς σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες της σχέσης σου είναι σχεδόν ανύπαρκτες και μπορούν πολύ εύκολα να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Η ένταση που θα υπάρξει μπορεί να ξεπεραστεί, μόνο αν τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφος σου κάνετε αμοιβαίες οπισθοχωρήσεις. Όσο για σένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, ήρθε ο καιρός να το πάρεις απόφαση ότι το κάθε τι θέλει κόπο και τρόπο. Με σταυρωμένα τα χέρια, μην περιμένεις προκοπή! Άλλαξε ρότα όσο είναι νωρίς…

  Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει σύμφωνα με το ζώδιο του

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για εσένα που είσαι Δίδυμος, τα πράγματα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα στο μυαλό σου. Κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Στάσου δυνατός, για να τα ξεπεράσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο. Λάβε τα μέτρα σου και μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει αρκετό προβληματισμό σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον, αγαπητέ Καρκίνε. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους, κάποια άγχη θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά πράγματα για το αύριο, χωρίς να μένεις μόνο στο σήμερα. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επικρατεί αρμονία με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω (σε ορθή πορεία μέχρι το Σάββατο) και να σου χαρίζει απίστευτη γοητεία. Ιδιαίτερα οι μοναχικοί Καρκίνοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρετε και να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου. Μην αφήσεις να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, παρασυρμένος από τις προκλήσεις των ελεύθερων φίλων σου. Απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν λίγο. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, άλλαξε τακτική και προσπάθησε να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι συνεχώς σε εφήμερα φλερτ, γιατί στο τέλος πάλι μόνος σου καταλήγεις. Πρόσωπα από τα παλιά θα έρθουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δείξε δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες, για να μπορέσεις να πετύχεις. Κινήσου έξυπνα και διπλωματικά και θα τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις το νερό στο αυλάκι, σχετικά με κάποια επαγγελματική σου υπόθεση που σε ενδιαφέρει από καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Στα οικονομικά σου, πρέπει να φανείς συγκρατημένος όσον αφορά στα έξοδά σου.

 

Λέων 23/7-23/8

Θα χρειαστεί να προετοιμαστείς κατάλληλα την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Λέων, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά και να σου χαλάσουν την διάθεση. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις καθυστερήσεις και αναβολές, που θα σε κρατήσουν πίσω. Ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της από τον Αιγόκερω, μπορεί να νιώσεις έντονα μπερδεμένος για τις επιλογές που πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Λέων, στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να δείξεις περισσότερη προσοχή κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών και να μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στις νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμος ή σίγουρος για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, προσπάθησε να έχεις το νου σου στην εργασία σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Δείξε ευελιξία και μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει την κατηφόρα και θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκρεμότητες και τις οφειλές που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετά πράγματα, που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Σχέδια που κάνεις εδώ καιρό θα πραγματοποιηθούν άμεσα, με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Τρίτη και μετά και να σου χαρίζει την δύναμη του. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες, οι οποίες θα σε ωφελήσουν μελλοντικά. Διάφορα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν, αν όντως κοπιάσεις γι’ αυτά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 17 στους Διδύμους, θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο αρκετά ασυνήθιστο ή με πρωτοποριακές ιδέες, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα. Η ημέρα σε προτρέπει σε ένα οικονομικό ρίσκο, που ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί αποδοτικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα άστρα σε ευνοούν στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πλήγωσε, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ξέχνα το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή. Βάλε μερικά πράγματα σε νέες βάσεις και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να τα καταφέρεις και να γίνεις ευτυχισμένος. Οι αδέσμευτοι, μην ζητάτε περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας δώσουν και επιτρέψτε σε κάποια πρόσωπα να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Παρθένος, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι καλά, αν εξαιρέσεις κάποιες στιγμές σύγκρουσης και διαφωνίας με τους συνεργάτες σου. Κινήσου δυναμικά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τακτοποιήσεις το συντομότερο ό,τι εκκρεμότητες έχεις με το νόμο και την γραφειοκρατία, ιδιαίτερα τώρα, που θα υπάρξει μία σχετική άνοδος στο πορτοφόλι σου.

  Για αυτά τα 4 ζωδιακά ζευγάρια ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος

 

Ζυγός 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, η ανάγκη σου για συντροφικότητα κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους και να επηρεάζει έντονα αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Επίσης, ο Ουρανός που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού την Τρίτη, μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες για αλλαγές, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Από το Σάββατο και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω, η σκέψη και το επικοινωνιακό σου ενδιαφέρον στρέφονται σε οικονομικά θέματα, που πρέπει όμως να προσέξεις πολύ, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε ό,τι σχετίζεται με τη διαχείρισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου, φίλε Ζυγέ, και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Εξέτασε καλά τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου πριν κάνεις τις επιλογές σου, για να μην το μετανιώσεις μετά. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά , μην αρνηθείς προτάσεις που θα έχεις από τους φίλους σου για νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο και σου χαρίζει μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν τρίτοι στις επιλογές σου και λάβε τα μέτρα σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην απορρίπτεις τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσεις καλά όλες τις προτάσεις που θα έχεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτικός. Μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό σου, αλλά φρόντισε να καλύψεις την ανάγκη σου για αγορές με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Αρκετά φορτωμένες θα είναι οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους και να προκαλεί αρκετή πίεση στην καθημερινότητα σου, με αποτέλεσμα οι αντοχές σου να εξαντληθούν. Τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν από την Τετάρτη και μετά, που η Σελήνη θα κινείται στον Καρκίνο και θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου και θα τονώσει το ηθικό σου. Ευαίσθητος θα είναι ο τομέας της αισθηματικής σου ζωής, καθώς οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σου δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο σύντροφος σου ψάχνει να σε βρει αλλά δεν σε βρίσκει πουθενά, φίλε Σκορπιέ. Αν δεν θέλεις να διαταραχθούν οι ισορροπίες σου, φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο σπίτι. Διαφορετικά, δεν αποκλείεται σύντομα να κάνεις παρέα με τους ελεύθερους φίλους σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Σκορπιών, μία πρόταση που θα σου γίνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε ανεβάσει στους εφτά ουρανούς! Πρόσεχε μόνο να μην προσγειωθείς απότομα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Σκορπιός, κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις, θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Αυτή η εβδομάδα θα έχει αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις για το ζώδιό σου, αγαπητέ Τοξότη, τις οποίες δεν θα πρέπει να αναβάλεις για αργότερα, γιατί θα μαζευτούν και θα είναι χειρότερα για εσένα. Παράλληλα, θα επιφορτιστείς και με βάρη άλλων, που θα ζητήσουν την συμπαράσταση και την βοήθειά σου. Ιδιαίτερα την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Διδύμους, προσπάθησε να μην ξεπεράσεις τα όριά σου και μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις, γιατί μετά θα ψάχνεις εσύ για βοήθεια. Παν μέτρον άριστον!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα πράγματα στα αισθηματικά σου, για εσένα που είσαι Τοξότης, μπορούν να είναι πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, αρκεί να μην παραμελείς το ταίρι σου και να του δείχνεις όλα όσα αισθάνεσαι. Με αυτήν την συμπεριφορά, μπορείς να περάσεις μία ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα, χωρίς σκοτούρες και έννοιες. Όσο για σένα που είσαι χωρίς σχέση, θα έχεις κάποιες κατακτήσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και στον ευρύτερο χώρο που κινείσαι, που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα ανανεώσουν την διάθεσή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν, θα είναι πολλές και θα σε κουράσουν σωματικά και πνευματικά. Ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά, που ο Ήλιος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω, και θα σε εξοντώσει με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που θα σου επιβάλλει. Ορισμένες υποθέσεις σου μπορούν να είναι κουραστικές, αλλά αναλογίσου μήπως τελικά είναι το μέσο για να φτάσεις εκεί που θέλεις; Στα οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου και να κάνεις και τις ‘‘περιττές’’ αγορές, που επιθυμούσες καιρό τώρα.

  Aυτοί είναι οι 4 φραγκοφονιάδες του ζωδιακού

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Κάνε μια βαθιά ενδοσκόπηση και προσπάθησε να ικανοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τα θέλω του. Αφουγκράσου τις εσωτερικές σου φωνές, γιατί η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και θα σε οδηγήσει σε σωστά και κερδοφόρα, από όλες τις απόψεις, μονοπάτια. Μέχρι το Σάββατο, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου, μπορεί να λάβεις μία απρόσμενη οικονομική στήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αρκετά ευνοϊκά είναι τα άστρα για τα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως. Εσύ που ήδη έχεις μόνιμη σχέση θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλά θα κάνετε να αλλάξετε διάθεση, γιατί η τύχη θα φέρει στο δρόμο σας άτομα, που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς ή θα ανακαλύψετε στο περιβάλλον σας τα βαθύτερα αίτια, που σας ενώνουν με κάποια πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Αιγόκερε, στην εργασία σου οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και θα χρειαστεί να κάνεις πιο σκληρό το πρόγραμμα σου, ώστε να ανταπεξέλθεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου τώρα είναι αρκετά βοηθητική, σχετικά με τις υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Μην κάνεις κατάχρηση των οικονομικών και θα τα δεις πολύ γρήγορα να βελτιώνονται.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Ερωτικά και οικονομικά θέματα σε απασχολούν αυτήν την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, και σε ωθούν να επανεξετάσεις την στάση σου απέναντι σε γεγονότα, ανθρώπους και κυρίως, απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Μην εκθέτεις την υγεία σου σε καταστάσεις που μπορεί να την βλάψουν ή να φέρουν στα όρια τους τις αντοχές σου. Προστάτεψέ την όσο μπορείς και μην επιβαρύνεις κι άλλο το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα. Από την Τρίτη και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Κριό, οι αλλαγές που θα γίνουν, φαίνεται πως εξυπηρετούν και τα οικονομικά σου συμφέροντα. Ωστόσο, επιβάλλεται να παραμείνεις ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η καλή διάθεση που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος, που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις αρκετές καταστάσεις που σε πίεζαν στα αισθηματικά σου. Δείξε λίγη τρυφερότητα στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να του εκφράσεις τον έρωτα σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, θα είναι στο χέρι σου να βρεις αυτόν ή αυτήν που σου ταιριάζει, αρκεί να… ξεκουνηθείς από την βόλεψη σου. Άλλαξε την διάθεσή σου και εκφράσου αναλόγως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις άμεσα και δραστικά. Μετρίασε λοιπόν το άγχος σου και οργάνωσε τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Με τον Ερμή να κινείται στον φιλικό για εσένα Τοξότη, μπορείς να βρεις ιδανικές λύσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Οικονομικά, απόφυγε σπατάλες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σε αποσυντονίσουν.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Καινούργιες προοπτικές σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους και τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και να σου χαρίζουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Αν έχεις κάποιες ιδέες ή πιστεύεις πως κάποιες επαφές σου θα βοηθήσουν την επίτευξη των στόχων σου, είναι το κατάλληλο διάστημα για να τις πραγματοποιήσεις. Συνέχισε τον αγώνα σου, για να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και οι πλανήτες θα σταθούν αρωγοί σου, στην επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, πρέπει να είσαι τρυφερός και ρομαντικός, ώστε να πείσεις τον σύντροφό σου να κάνει τα πράγματα όπως θέλεις εσύ. Δείξε του τον καλύτερό σου εαυτό και διώξε τις όποιες αναστολές έχεις, ώστε να οδηγήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα άστρα είναι φιλικά και για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος. Αν κουνήσεις και εσύ λίγο τα νήματα, μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Νέα πράγματα θα σε ενθουσιάσουν στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ. Οι εξελίξεις που θα έχεις στον χώρο της δουλειάς σου θα είναι πολλές, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και προσοδοφόρες. Να έχεις υπομονή και να τολμήσεις να βγεις μπροστά στα γεγονότα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι συγκρατημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχεις σκαμπανεβάσματα ή ελλείμματα στο πορτοφόλι σου.

myastro.gr