Διάβασε το ζώδιο σου γι’αυτήν την εβδομάδα

Κριός 21/3-20/4

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για νέα εγχειρήματα, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τον Καρκίνο. Ωστόσο, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον Τοξότη την Παρασκευή, η εβδομάδα ευνοεί νέες προσεγγίσεις. Αν λοιπόν δεν τεμπελιάζεις και δεν αδρανείς ως συνήθως, θα έχεις πολλά να κερδίσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Τώρα υπάρχει η κατάλληλη στήριξη από το περιβάλλον σου και προβλέπεται να μπουν στην ζωή σου νέοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν θα είναι απλώς περαστικοί. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις για το καλό σου και να αρπάξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, αυτή την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι πεπεισμένος ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι ο κυβερνήτη σου Άρης που επιμένει να κινείται στο Ζυγό, θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία, που θα ανατρέψει την ζωή σου. Οι εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Κριέ, πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς. Στα οικονομικά συνεχίζεται η στασιμότητα των προηγούμενων ημερών. Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου!

 

Ταύρος 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου, καθώς και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Τοξότη, ευνοούν κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και τονώνουν έντονα τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Όμως, πρόσεξε να μην υπερτιμήσεις τις δυνατότητες σου, γιατί με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, υπάρχει κίνδυνος πλάνης και πρέπει να έχεις το νου, για να το αποφύγεις. Οι απαιτήσεις των δικών σου ανθρώπων θα έχουν την τάση να σε εξαντλήσουν, ωστόσο θα υπάρχει γύρω σου μία αρμονία που, αν δεν ενδώσεις στις προκλήσεις, θα σου δώσει τη δυνατότητα να περάσεις αρκετά καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στις αισθηματικές σου σχέσεις αυτήν την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και το συναίσθημα του έρωτα, θα σε πλημμυρίσει ολοκληρωτικά. Η διάθεση για ρομάντζο και φλερτ θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε μεταμορφώνει και με εφόδια τον ερωτισμό και την γοητεία που σου προσδίδει, έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τα πλήθη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις, μιας και στο πεδίο της δουλειάς σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, με το οποίο ασχολείσαι και ίσως πάρεις την απόφαση τώρα να τις αποκτήσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου.

 

Δίδυμοι 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα Τοξότη. Η δυναμικότητα και η ενέργειά σου θα είναι αυξημένες σε τέτοιο βαθμό, που ίσως μάλιστα σε οδηγήσουν σε υπερβολές. Έχε το νου σου λοιπόν, φρόντισε να είσαι μετρημένος στις κινήσεις και αντιδράσεις σου και προγραμμάτισε όλες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες, για να οδηγηθείς στην επιτυχία που αναζητάς. Λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή από τον Καρκίνο, άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν τώρα στη ζωή σου. Αν δεν θέλεις να ξαναζήσεις καταστάσεις που βίωσες με δυσάρεστο τρόπο, πρόσεξε σε ποιους ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς σου και μείνε επιφυλακτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Δίδυμος, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική, καθώς οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Βγάλε τη μοναξιά από την ζωή σου και πες ναι στον νέο έρωτα, που σου κλείνει το μάτι!!! Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος, το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε, τις μέρες αυτές διευκολύνεσαι αρκετά σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή στην προώθηση κάποιων εργασιών, ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του φιλικού σου Τοξότη. Απόφυγε κάποια λάθη διαχείρισης, μη δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις και μην κάνεις βιαστικές επιλογές, αν σκοπεύεις να αγοράσεις κάποια προϊόντα. Αν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς τη Δευτέρα, είναι μία περίοδος έντασης και σύγκρουσης για εσένα και πρέπει να προσέχεις. Σε κάθε περίπτωση, μην προχωρήσεις στην παρούσα συγκυρία σε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά και να το μετανιώσεις. Απόφυγε επίσης κουτσομπολιά εις βάρος τρίτων και γενικά, προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις. Όσο πιο λίγο επικριτικός είσαι, τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις δυσαρμονίες. Από την Παρασκευή και μετά, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Τοξότη, τα πράγματα καλυτερεύουν αρκετά, αλλά και πάλι πρέπει να είσαι φειδωλός και μετρημένος σε λόγια και κινήσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα “πρέπει” και στα “μη”. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Ταύρο και να σε ευνοεί, μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε την ευκαιρία στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ πού μπορεί να σε οδηγήσει η τύχη σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν και το γενικότερο κλίμα, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων, για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου.

 

Λέων 23/7-23/8

Για σένα που είσαι Λέων, ο τομέας που ενισχύεται ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα είναι αυτός της φήμης και της αναγνώρισης. Αυτό σημαίνει ότι οπουδήποτε και να εμφανιστείς, θα λάμπεις με την παρουσία σου και θα προκαλείς ευχάριστα, με τις ευφάνταστες και έξυπνες ιδέες σου. Υπαίτιοι για όλα αυτά θα είναι τόσο ο Ήλιος που παραμένει στους Διδύμους, όσο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Τοξότη και ανοίγει τα φτερά και τις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε λοιπόν να μην κλειστείς μέσα στο σπίτι, βγες, διασκέδασε και επιδίωξε άφοβα νέες επαφές, που σου προκαλούν το ενδιαφέρον. Καλή συγκυρία επίσης για να ασχοληθείς με τα παιδιά και με θέματα σπουδών και μετακινήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, αυτή την εβδομάδα απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητος. Αντίθετα, φρόντισε να περάσεις μαζί του ευχάριστες και ερωτικές στιγμές, που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι πως ο έρωτας παραμονεύει! Σταμάτα να κλαίγεσαι για τη μοναξιά σου και άρπαξε την τύχη σου από τα μαλλιά, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του για νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου, στον επαγγελματικό τομέα. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή που σε επηρεάζει αρνητικά, απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις άμεσες λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό, ωστόσο θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, αυτήν την εβδομάδα δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις με καλή προετοιμασία, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων. Αλίμονο λοιπόν σε όποιον θελήσει να βάλει εμπόδια στο δρόμο σου! Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Τοξότη, νέες συνεργασίες αλλά και θέματα προβολής μπορούν να δώσουν στην καριέρα σου την ώθηση που της χρειάζεται. Επιπλέον, το διάστημα αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να αυξήσεις, επιτέλους, τα εισοδήματα σου και θα σε ανανεώσει ψυχολογικά, με κάποιες “περιττές” αγορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αυτή την εβδομάδα μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα συναισθήματα στην επιφάνεια, γι’ αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Όσο για εσένα που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Παρθένε, αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα προκύψουν. Αν προκύψει κάποια απόλυση συναδέλφου στο χώρο της δουλειάς σου, που θα σε στενοχωρήσει, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψη σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένος στις δικές σου αρμοδιότητες και ευθύνες. Στα οικονομικά, με κόπο και υπομονή θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου, μέσω των επαφών σου με φίλους και μέσω νέων γνωριμιών που θα κάνεις. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που παραμένει στον Ταύρο, και ο Άρης στο ζώδιό σου, ανοίγουν το δρόμο για ενεργή συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες, που θα σε χαροποιήσουν και θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο. Την Παρασκευή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Τοξότη και προκαλεί συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σου θέματα, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τόσο τη θέση σου όσο και τις οικονομικές σου απολαβές. Το Σαββατοκύριακο το πλανητικό σκηνικό σε κάνει ιδιαίτερα ερωτικό και συναισθηματικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μαζί τον σύντροφό σου και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι ελεύθερος, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα την ημέρα της Πανσελήνου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα, αλλά και την νευρικότητά σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου, για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση, γιατί ναι μεν θα υπάρξει κάποια αύξηση στα εισοδήματα σου, αλλά εσύ δεν έχεις πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Τοξότη την Παρασκευή και να σε ευνοεί, είναι μοναδική για να συζητήσεις, να συνάψεις συμφωνίες ή συμβόλαια και να ενταχθείς σε μία ομάδα, που θα ανοίξει τον κύκλο γνωριμιών σου. Η Σελήνη, που θα κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, σου ανοίγει το δρόμο για την προώθηση σημαντικών σου σχεδίων. Από την άλλη, η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο, γεμίζει την ατζέντα σου με νέες κατακτήσεις, που τονίζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε χαροποιούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, άφησε τους εγωισμούς απέναντι στον σύντροφό σου, μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο για μια μικρή απόδραση το Σαββατοκύριακο, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν παραμένεις ακόμη αδέσμευτος, ο έρωτας δε θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεσή λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον! Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα βρεθεί κάποιος που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Μη βιαστείς όμως… για να μην σκοντάψεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Σκορπιέ, μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες ημέρες στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από μια σειρά συμπτωματικών γεγονότων. Βάλε μία γρήγορα τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις, ώστε να μην πελαγοδρομήσεις. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούργιες γνωριμίες κάθε είδους.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Από τη μία ο Ήλιος που παραμένει στους Διδύμους και από την άλλη η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Παρασκευή, έρχονται για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αξιόλογες. Υποθέσεις που έχουν σχέση με γραπτά, εμπόριο και ταξίδια, παίρνουν το δρόμο της πραγμάτωσης και ανυψώνουν τη διάθεσή σου. Μεσοβδόμαδα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις πλανητικές όψεις, τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενα ευχάριστη τρόπο και για τις αισθηματικές σου περιπέτειες, είτε αυτές είναι μόνιμες είτε νέες και περιστασιακές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου! Εσύ που είσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου. Οφείλεις λοιπόν, να είσαι σε ετοιμότητα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, στο χώρο της δουλειάς σου προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις, χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να τους περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, καλύτερα κράτησε μία απόσταση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις, που δεν σε αφορούν. Οικονομικά, φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου. Ακόμη και αν κερδίσεις περισσότερα, καλό θα ήταν να κάνεις μία μικρή αποταμίευση για τις μέρες που έρχονται.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η θέση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον Καρκίνο από την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλεί αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα σε αγορές, επενδύσεις και πωλήσεις που θέλεις να κάνεις, και σου προσθέτει επιπλέον άγχος σε αυτό που ήδη έχεις. Ωστόσο, η Πανσέληνος που θα γίνει στον Τοξότη την Παρασκευή, προωθεί τα νέα σου σχέδια και σου χαρίζει τη δύναμη και την ενέργεια για να κυνηγήσεις πιο προγραμματισμένα τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Πρόσεξε μόνο να μείνεις μακριά από υπερβολές και την τάση σου για υπερκατανάλωση. Το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, ευνοείται η επικοινωνία, ενώ η θέση της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα Ταύρο, σου δείχνει το δρόμο για νέες γνωριμίες, ακόμη και την πιθανότητα ενός ειδυλλίου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Αιγόκερε, αν διατηρείς μόνιμη σχέση, αυτή την εβδομάδα θα ακούσεις ένα νέο από τον σύντροφό σου, που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην γίνεσαι φειδωλός στις εκδηλώσεις σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς τον μισθό σου, αλλά και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία, που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη προοπτική στη δουλειά σου.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Υδροχόε, σε βρίσκει αισιόδοξο μεν, αλλά σκεφτικό και περισσότερο απαιτητικό και ανυπόμονο σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική, όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις ημέρες, χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη την Παρασκευή. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι προνοητικός και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Υδροχόε, αν είσαι αδέσμευτος ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου αυτές τις μέρες. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα. Στο τέλος θα μείνεις μόνος σου! Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς. Το Σαββατοκύριακο, το σκηνικό γίνεται πιο ανάλαφρο σε σύγκριση με αυτό των προηγούμενων ημερών σε σχέση με τον σύντροφό σου και υποχωρούν αισθητά οι πιέσεις που σου ασκούσε εδώ και καιρό. Κάνε υπομονή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, τομέα αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες σου δίνουν δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου, ωστόσο λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα! Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι κάπως υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου!

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, η ψυχολογική σου κατάσταση δε θα είναι άσχημη αυτήν την εβδομάδα, αλλά ο επαγγελματικός τομέας θα απαιτήσει όλη την ενέργειά σου, με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τη Δευτέρα και μετά στο ζώδιό σου και να σε παιδεύει. Θα πρέπει να κινείσαι διαλλακτικά, προσεχτικά, αλλά και αποφασιστικά. Είναι μία καλή περίοδος αυτή, για να βρεις βασικές λύσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελος σου. Δώσε τώρα τον καλύτερο σου εαυτό όπου χρειαστεί και αξιοποίησε τις ικανότητές σου για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρόσεχε μόνο, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα γεγονότων, να μη αμελήσεις την ξεκούρασή σου, αλλά και τα κοντινά σου πρόσωπα και ιδιαίτερα το ταίρι σου. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Τοξότη, μην κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες που είναι αμφίβολη η εγγύηση επιτυχίας τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με τον σύντροφό σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, όχι όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θες να κρατήσεις! Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να φτιάξεις τη ζωή σου, και μην ξεχνάς πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν με κάποια έσοδα που δεν περίμενες. Γενικότερα, θα έχεις την εύνοια των συνθηκών τις προσεχείς ημέρες. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην επιμένεις σε απόψεις, που στο παρελθόν σε έχουν απογοητεύσει. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και το μέλλον θα σε αποζημιώσει στο έπακρο!

myastro.gr