Η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Τοξότη, κάνοντας το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας ιδιαίτερα ορεξάτο. Θα γελάσουμε, θα συναντήσουμε κόσμο, θα έχουμε τα κέφια μας, ίσως κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες, ενώ θα είμαστε πιο απλοί, πρόσχαροι και εύκολα προσεγγίσιμοι.

Advertisements

 

Ωστόσο, κάποια στιγμή, κάνοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια σύγχυση μέσα μας, να έχουμε ένα χάσιμο ή να γίνουν διάφορα που θα μας μπερδέψουν. Μπορεί να νιώσουμε μια απογοήτευση ή να ανακαλύψουμε ότι υπερεκτιμήσαμε ένα άτομο ή μια κατάσταση και την πατήσαμε.

 

Advertisements

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος της ημέρας, πριν αρχίσετε τα γλέντια, γιατί είναι πολύ πιθανό μια εξέλιξη στο σπίτι, τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή να μην είναι αυτή που επιθυμείτε και να χάσετε το κέφι σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και τις επιθυμίες σας, αγνοώντας κάποια σημάδια, στα ερωτικά ή τα οικονομικά γιατί θα μείνετε με το… παράπονο.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements