Μην χασετε

Ζώδια και ∈ρωτας: Αυτά τα 3 είναι ιδανικά για σχέση!

Ποιες ημερομηνίες είναι αυτές που δημιουργούν τους καλύτερους συντρόφους;

Μπορεί να υπάρχουν κάποια στερεότυπα και κλισέ γύρω από τα ζώδια και την ∈ρωτική τους ζωή – όπως ας πούμε ότι για τέλειο σ∈ξ πρέπει να βρεις έναν Σκορπιό, αλλά η αλήθεια είναι πως οι αστρολογικές συγκυρίες είναι καμια φορά πιο ουσιαστικές από αυτό που νομίζουμε.

Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που δεν είναι απόλυτο, υπάρχουν κάποιες σταθερές, που κάνουν ορισμένα ζώδια πιο κατάλληλα για συντρόφους και μακροχρόνιες σχέσεις.

Όχι ότι δεν είμαστε όλοι εν δυνάμει ιδανικοί σύντροφοι, απλά για ορισμένους είναι λίγο ευκολότερο, το έχουν από τη φύση τους. Ποιοι είναι αυτοί; Μα τα ζώδια της Γης. Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, είναι σταθεροί, πιστοί, λογικοί και πρακτικοί. Παράλληλα είναι και λίγο βαρετοί, οπότε αν το άλλο σου μισό το θες με λίγη φαντασία και αυθορμητισμό, μην ψάξεις στα γήινα ζώδια.

Advertisements

Ταύρος
Αποφασιστικοί και πεισματάρηδες, οι Ταύροι μόλις αποκτήσουν αυτό που θέλουν δεν το θεωρούν ποτέ δεδομένο. Ίσα ίσα που θα σε κακομάθουν με φαγητά, εξόδους και τέλειο σ∈ξ ώστε να σε κρατήσουν πλάι σου. Ξέρουν να αγαπάνε τα Ταυράκια, τι να λέμε τώρα.

Παρθένος
Δεσμεύονται για τα καλά οι Παρθένοι, είναι λογικοί μέχρι αηδίας και δεν είναι ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Ερωτεύονται προσεκτικά, αλλά όταν το κάνουν είναι για μια ζωή.

Αιγόκερως
Ώριμοι, γεμάτοι εμπειρίες και συνήθως έχοντας φροντίσει πριν δεσμευτούν να έχουν πίσω τους ένα πολύ καλό ταμείο, οι Αιγόκεροι ξέρουν πώς να κάνουν μια σχέση και να διαρκέσει στο χρόνο και να είναι ευχάριστη και για τους δυο σας. Έχουν όμως πολύ υψηλά standards, οπότε χρειάζεται να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για το ποια είσαι, πλάι τους. Από την άλλη, βέβαια, δέχονται τους ανθρώπους με τα ελαττώματά τους, οπότε άπαξ και μπεις στην καρδιά του, θα σε θέλει ακριβώς γι’ αυτό που είσαι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα