Μην χασετε

Ζευγάρι είχε υπολογίσει να κάνει γάμο με 300 καλεσμένους και κατάφεραν να παραβρεθούν μόλις 10 καλεσμένοι

Ζευγάρι είχε υπολογίσει να κάνει γάμο με 300 καλεσμένους κανείς όμως δεν τα κατάφερε να εμφανιστεί. Όχι, γιατί τους σνόμπαρε ή για κάποιο άλλο προσωπικό λόγο αλλά εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει έναν όμορφο γάμο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, πυροτεχνήματα και ακόμη και λιμουζίνα.

 

Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τις πλημμύρες που κράτησαν τους καλεσμένους στο σπίτι τους. Από τους 300 κατάφεραν να παραβρεθούν στον γάμο μόνο 10 καλεσμένοι. Ωστόσο, παρά την άσχημη κατάσταση, η νύφη εμφανίστηκε χαρούμενη με το γάμο. «Όσο σε έχω, είμαι χαρούμενη», είπε.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook έγραψε. «Αν δεν υπήρχε κανένας καλεσμένος, ούτε λιμουζίνα, ούτε πυροτεχνήματα, και καμία μουσική, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Όσο έχω εσένα είμαι ευτυχισμένη».

Advertisements

Μια τέτοια σημαντική μέρα δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι

Το ζευγάρι από την κεντρική επαρχία της Κίνας ετοίμαζε για μήνες τη μεγάλη μέρα. Η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου. Αλλά είχαν την ατυχία να παγιδευτούν σε μία από τις χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων δεκαετιών, η οποία άφησε την πατρίδα τους «παράλυτη».

Η πόλη -και μάλιστα μεγάλο μέρος της κεντρικής περιοχής της Κίνας- επλήγη από 442 χιλιοστά βροχόπτωσης σε μόλις 8 ώρες τη νύχτα πριν από το γάμο του ζευγαριού. Αυτό άφησε το μεγαλύτερο μέρος των καλεσμένων και τους συγγενείς του ζευγαριού χωρίς μέσο μεταφοράς για να πάνε στο γάμο.

Advertisements

Λίγη ώρα πριν το γάμο, η νύφη έμαθε τα δυσάρεστα νέα. Αφενός ότι οι καλεσμένοι δεν μπορούν να πάνε στο ξενοδοχείο, αφετέρου ότι η λιμουζίνα δεν μπορούσε να την πάρει, γιατί οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει. Η σοκαρισμένη, όμως, νύφη αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να χαλάσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Η ίδια φυσικά δεν κράτησε κακία σε κανέναν καλεσμένο αφού ήταν αδύνατο να πάνε στο γάμο της, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι μια τέτοια σημαντική μέρα δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα