Μην χασετε

Υρώ Μανέ: Μητέρα και κόρη πόζαραν χαμογελαστές και έκλεψαν τις εντυπώσεις

Η διάσημη ηθοποιός Υρώ Μανέ μαζί με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου παρακολούθησαν την παράσταση «Ιππόλυτος» του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο.

Advertisements

Μητέρα και κόρη πόζαραν και οι δύο χαμογελαστές στον φακό, ενώ φωτογραφήθηκαν και με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, Ορέστη Χαλκιά και Γιάννη Τσορτέκη.

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Η ηθοποιός, που δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media, ανέβασε μία από αυτές τις φωτογραφίες στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. «Με τη Φαίδρα, στο μαγικό θέατρο της Επιδαύρου, απολαύσαμε τη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Ιππόλυτος” της Κ.Ευαγγελάτου. Δικαιολογημένα τα χαμόγελα μας! Μπράβο σε όλους!» έγραψε στη λεζάντα, η Υρώ Μανέ.

 

Advertisements

 

 

Η ανάρτησή της 

 

 

Τον Ιούλιο του 2022, η Υρώ Μανέ είχε πει για την κόρη της σε συνέντευξή της: «Μετράω τα εγκλήματα με την ηλικία της κόρης μου. Λέω είναι η Φαίδρα 24, πριν τόσα χρόνια και λες ακόμα είναι επίκαιρο. Είχα τον σύζυγό μου που με βοηθούσε πάρα πολύ, το οικογενειακό περιβάλλον με στήριξε, δεν έχω κανένα παράπονο. Βέβαια, την κόρη μου να ρωτήσετε να δούμε τι θα πει. Για το πόσο μπορεί να της έχει μείνει η έλλειψη, ότι μπορεί να ήθελε τη μαμά της πιο πολύ. Βέβαια, τώρα που μεγάλωσε κι εκείνη κι έχει ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι… Πάντα τα δικαιολογούσε, γιατί είχαμε ποιοτικό χρόνο με τη Φαίδρα, αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ».

 

Advertisements

 

 

protothema.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα