Μην χασετε

Ξύπνησα στις 4 το πρωί και βρήκα τα μαλλιά μου τυλιγμένα γύρω από το λαιμό του παιδιού μου που το ∈πνιγαν

Ένα μικρό αγοράκι ενός έτους κινδύνεψε από τα μαλλιά της μητέρας του, όταν κοιμόταν μαζί της στο διπλό κρεβάτι. Το παιδί, όπως δήλωσαν οι γιατροί που το εξέτασαν, είναι πολύ τυχερό που βρίσκεται ακόμη εν ζωή, αφού το βρήκαν αναίσθητο ανάμεσά τους όταν ξύπνησαν οι γονείς του.

Συγκεκριμένα, το μικρό αγόρι ανέβηκε στο κρεβάτι των γονιών του νωρίς το πρωί και κοιμήθηκε ανάμεσά τους. Σε κάποιο σημείο, η μητέρα ξύπνησε από ένα “ήρεμο” κλάμα (όπως το περιέγραψε) του μωρού. Ωστόσο, όταν προσπάθησε να γυρίσει από τη μια πλευρά στην άλλη για να παρηγορήσει το παιδί της, ένιωσε κάτι να την τραβάει προς τα κάτω και δεν μπορούσε να κινηθεί.

Τότε, ξύπνησε και ο πατέρας και είδε με τρόμο τον μικρό σχεδόν αναίσθητο, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει επειδή μια τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του είχε περιτυλιχτεί γύρω από τον λαιμό του και τον έπνιγε!

Ο πατέρας άρχισε αμέσως να κόβει με τα χέρια του τις τρίχες που είχαν περιτυλιχτεί γύρω από τον λαιμό του παιδιού και στη συνέχεια τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Advertisements

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το παιδί έζησε μια τραγική στιγμή και ότι είναι πολύ τυχερό που επέζησε. Παρόλα αυτά, παραμένει ένα κόκκινο σημάδι γύρω από τον λαιμό του που υπενθυμίζει στους γονείς του ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, όπως δήλωσαν.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα