Μην χασετε

Ξέσπασμα Γιώργου Καπουτζίδη για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision

Τα είπε “‘έξω από τα δόντια”.

Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο twitter για όσα ακούστηκαν μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2014. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός ότι ο φωτισμός δεν ήταν καλός και ότι η παραγωγή δεν ήταν καλή.

670_328eab2a-b80f-4c25-ad50-e994a2816f54

Αυτά άκουσε ο Γιώργος Καπουτζίδης και έσπευσε να υποστηρίξει τη δουλειά του αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για αυτήν τη βραδιά. Ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε ένα φέρει σε πέρας τη βραδιά με τη Δέσποινα Βανδή και έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Ο ίδιος ξεσπώντας μέσα από τα tweet που μοιράστηκε με τους followers του την άποψη του λέγοντας πως δε θα τρελαθεί κιόλας που δεν ήταν καλοφωτισμένος .

Advertisements

Επιπλέον ο Γιώργος Καπουτζίδης συμπλήρωσε ότι προτιμά να δίνονται χρήματα για να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι παρά για να φωτίζεται καλά αυτός και οι συνάδελφοι του. Σε μια εποχή που η χώρα μας είναι δύσκολα οικονομικά θα πρέπει απλά να μένουμε στο γεγονός ότι γίνονται προσπάθειες για να συμμετέχει η Ελλάδα ενεργά ακόμη και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για μεγάλα budget.

Το γεγονός αυτό σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του Αντ1, ο οποίος δήλωσε πως ο φωτισμός δεν ήταν καλός αλλά ο ίδιος πέρασε πολύ καλά.

fthis.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα