Μην χασετε

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η Νικολούλη για τα Τέμπη: «Τι φοβάσαι μήπως μπλέξεις; Σε παίρνουμε να μας πεις κάτι και μας κλείνεις το τηλέφωνο»

Με το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη ασχολείται το «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη προκειμένου να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια.

Advertisements

 

Ωστόσο, κάποιοι φοβούνται το μπλέξιμο και προσπαθούν να βάλουν τέλος στις αποκαλύψεις για το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Επιστρέφοντας από το διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε εκ νέου απέναντι σε έναν τηλεθεατή που τους κάλεσε.

 

«Να ανοίξουμε μια παρένθεση, φίλοι μου, στα ντοκουμέντα και τα καινούργια στοιχεία που εμφανίζονται για την τραγωδία στα Τέμπη που μας έχει όλους σοκάρει. Βγαίνουν στο φως συνέχεια και τα ηχητικά ντοκουμέντα και άλλα στοιχεία που δείχνουν πως το αντιμετώπισαν όλο αυτό το γεγονός. Τα λάθη, το πως επιχείρησαν κάποιοι να ξεφύγουν και όχι μόνο αλλά πρέπει να δούμε και το τι μέλει γενέσθαι για να είμαστε όλοι ασφαλείς ως επιβάτες και ως κοινωνία.

Θέλω να ανοίξουμε λοιπόν αυτή την παρένθεση και να δούμε κάποιους συνανθρώπους μας που αγνοούνται. Ξένια, για πες μου για τον Θοδωρή και θέλω την προσοχή σας εκεί στον Πειραιά και ιδιαίτερα σε έναν χώρο. Δεν ξέρω γιατί, αγαπητέ μου… Τι φοβάσαι μήπως μπλέξεις; Μπορεί να ξέρεις κάτι. Σε παίρνουμε λοιπόν να μας πεις κάτι και μας κλείνεις το τηλέφωνο. Υποτίθεται πως βοηθάς συνανθρώπους μας! Δες τον άνθρωπο! Είναι αυτός που… ξέρω εγώ; Για όνομα του Θεού τώρα. Έτσι; Μην κοιτάς μόνο το κέρδος! Ρίξε μια ματιά τώρα στον άνθρωπο που θα πούμε και βοήθησε να δούμε μήπως έχει γίνει κανένα μπέρδεμα σαν αυτά που αντιμετωπίζουμε», ανέφερε η παρουσιάστρια με έντονο ύφος.

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα