Μην χασετε

Ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» η Χριστίνα Παππά: «Μετά το Asia Express έχουν συμβεί στη ζωή μου διάφορα πράγματα»

«Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου, είναι ο τέλειος σύντροφος, ο τέλειος μπαμπάς, όλα»

Advertisements

 

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη, το Σάββατο 19/11 και αναφέρθηκε στη ζωή της, στον γιο της και το εγγόνι της, αλλά και τη μαμά της!

Όπως αποκάλυψε έχασε τον γιο της για περίπου δύο ώρες στο Asia Express, το ριάλιτι του Star, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύντροφό του αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού τους.

«Όχι επειδή είναι παιδί μου, αλλά είναι ο τέλειος σύζυγος, τέλειος πατέρας. Τώρα θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου, συγκινούμαι. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ.

Συγγνώμη από τότε που πήγα και μετά έχουν συμβεί στη ζωή μου διάφορα πράγματα, που με κάνουν υπερευαίσθητη. Δεν θα ήθελα να τα συζητήσω», είπε η Χριστίνα Παππά βάζοντας τα κλάματα.

«Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου, είναι ο τέλειος σύντροφος, ο τέλειος μπαμπάς, όλα. Στην αρχή τόν αντιμετώπιζα σαν κούκλα», τόνισε στη συνέχεια η ίδια, για να συμπληρώσει:

«Μετά έκανε μια εγχείρηση, ταράχτηκα και κατάλαβα τη μητρότητα. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαστε φίλοι, είμαι μάνα. Στην πορεία χάθηκε αυτό η μητέρα, οι συμβουλές, το αυστηρή. Τον είχα κάνει σαν να είναι το φιλαράκι μου, ο αδερφός μου κι ο γιος μου».

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα