Μην χασετε

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την παρενόχληση που είχε δεχτεί από πρόσωπο της showbiz και ξέσπασε σε κλάματα, με την Ελένη Χατζίδου να σπεύδει να τον αγκαλιάσει.

 

«Είναι συγκλονιστικό το τι περνούν οι νέοι τραγουδιστές. Αν βγουν στην φόρα το τι τους ζητάνε, φοβερά πράγματα, θα κλάψουν μανούλες. Σας λέω τη δική μου εμπειρία. Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει, τι μου έχουν ζητήσει» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

«Είναι δύσκολο να καταγγείλεις κάποιον γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια. Αυτά γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Βλέπω αυτόν τον άνθρωπο στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων ή στα gala… Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να το έλεγα στον αέρα.

Advertisements

Βλέπω όλους αυτούς που το έκαναν και βγήκαν και κατήγγειλαν το πόσο ταλαιπωριούνται. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ήμουν ένα παιδάκι που είχε έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου να με στηρίζουν. Τρώω bullying μια βδομάδα τώρα γιατί δεν λέω όνομα. Πώς να πω όνομα… θα πέσετε ξεροί όλοι κάτω» τόνισε στη συνέχεια ξεσπώντας σε δάκρυα.

 

Η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εκείνος αποχώρησε τρέχοντας από το πλατό. Η Ιλάειρα Ζήση έτρεξε πίσω του, ενώ όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συγκλονισμένοι.

 

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα