Μην χασετε

Ξέσπασε ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας: «Έχασα το παιδί μου και η πλευρά της αναισθησιολόγου κλαίει για την ταλαιπωρία»

Αγανακτισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας της Μελίνας Παρασκάκη, της τετράχρονης που πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, στην οποία υπεβλήθη το 2015.

Η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Πρωτόδικα αθωώθηκε, ωστόσο με απόφαση του Αρείου Πάγου, η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου, καθώς έγινε δεκτή η αίτηση αναίρεσης που ασκήθηκε από τον αντεισαγγελέα Χριστόπουλο.

 

Ο συνήγορος της γιατρού, Γιώργος Στειακάκης, μιλώντας στο STAR, μίλησε για πολιτική συγκυρία και σκοπιμότητες, ενώ αναφέρθηκε σε πολιτική αντιπαλότητα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία υπέρ της αθωότητoς της εντολέως του.

Advertisements

«Κρίμα είναι και για την οικογένεια της Μελίνας και για την γιατρό να ταλαιπωρούνται αδίκως επειδή η Δικαιοσυνή δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι θα πρεπει να κάνει τη δική της δουλειά και να μην εμπλέκεται σε άλλους είδους σκοπιμότητες» δήλωσε, εννοώντας προφανώς τη συγγένεια της αναισθησιολόγου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, του οποίου είναι ξαδέρφη.

 

 

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αγανάκτηση του πατέρα του 4χρονου κοριτσιού, ο οποίος μιλώντας στην ίδια εκπομπή, υπογράμμισε ότι ποτέ δεν έδωσε πολιτική διάσταση στο θέμα.

«Ουδέποτε σαν οικογένεια ή οι δικηγόροι μου μπλέξαμε εμείς αυτό το όνομα ούτε πολιτικοποιήσαμε την υπόθεση. Εμείς ξέρουμε από τι έχει πεθάνει το παιδί, όμως δεν μας το έχουν απαντήσει ακόμη. Όταν πήγαμε το παιδί στο νοσοκομείο δεν ξέραμε ποιος είναι ο αναισθησιολόγος. Ας αφήσει αυτή την καραμέλα η άλλη πλευρά, εμείς δεν πολιτικοποιήσαμε ποτέ την υπόθεση. Μήπως οι ίδιοι το κάνουν για να τη λυπηθούν;» αναρωτήθηκε.

Advertisements

 

«Εγώ έχω χάσει το παιδί μου, που ήταν υγιέστατο. Εμείς δεν έχουμε ταλαιπωρηθεί; Δεν με ενδιαφέρει ποιος ταλαιπωρείται. Εμένα έχει πεθάνει το παιδί μου. και βλέπω φάτσες που δεν θέλω να δω στο δικαστήριο. Ποιος άλλος ταλαιπωριέται δεν με ενδιαφέρει. Άκουσα την άλλη πλευρά να κλαίει για την ταλαιπωρία που υφίσταται. Μα δεν ντρέπονται λίγο;» πρόσθεσε.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα