Μην χασετε

Ξεσπά ο Βασίλειος Κωστέτσος για την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα αλλοδαπών: «Με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και xτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο»

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο Βασίλειος Κωστέτσος όταν το βράδυ της Πέμπτης δέχτηκε επίθεση από ομάδα αλλοδαπών με σκοπό να τον κλέψουν.

 

Ο γνωστός σχεδιαστής βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή του Συντάγματος, όταν μια ομάδα από αλλοδαπούς κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, όπου και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν.

Βασίλειος Κωστέτσος – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο!

Advertisements

Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε παράγοντας μας μπουκάλια χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», περιέγραψε φανερά ενοχλημένος ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα