Μην χασετε

Ξεσπά ο Θοδωρής Ελευθεριάδης: «Η μαμά μου δεν έγινε θυσία, δολοφονήθηκε, θα το θυμάμαι για πάντα ακόμη κι όταν όλοι το ξεχάσουν»

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης έχασε τη μητέρα του στη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη και από τότε έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος.

Advertisements

 

Ο ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου εξήγησε τον λόγο που δεν επιθυμεί να μιλήσει δημόσια για τον χαμό της μητέρας του, ενώ ξέσπασε δημόσια τόσο για το τραγικό αυτό γεγονός όσο και για το ότι τον έχουν καλέσει όλες οι εκπομπές για δηλώσεις.

«Πραγματικά προσπαθώ να μην τοποθετηθώ όλες αυτές τις μέρες. Με έχουν προσεγγίσει όλοι οι δημοσιογράφοι. όλα τα κανάλια. όλες οι εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων για να μιλήσω (το κλάμα πουλάει και φέρνει νούμερα) και δεν το κάνω γιατί θα τους πάρει όλους ο διάολος και επειδή θέλω να θρηνήσω μόνος μου… όχι μπροστά στις κάμερες ούτε μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

 

Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω «Θοδωρή μην ασχοληθείς, το άτομο είναι ηλίθιο». Ξανά όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο. Και απόψε βλέπω αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Έχω χάσει πάσα ιδέα για την περίπτωση ανθρώπου που λέγεται Μητσοτάκης και για το μπουρδέλο που λέμε Κράτος. Γράφω-σβήνω-βρίζω-ξανά σβήνω-ξανά βρίζω και ξανά σβήνω. Δεν έχει νόημα ούτε να βρίσω πια. Δεν μου έχει μείνει αντοχή ούτε για αυτό. Απλώς θέλω να πω ότι η Μαμά μου δεν έγινε θυσία. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Και θα το θυμάμαι για πάντα ακόμη κι όταν όλοι το ξεχάσουν» έγραψε ο Θοδωρής Ελευθεριάδης

 

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα