Μην χασετε

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας: «Ο δολοφόνος του παιδιού μου είναι σεσημασμένος, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά»

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της 21χρονης Έμμας η οποία έχασε τη ζωή της όταν τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε 26χρονος στη Θεσσαλονίκη.

 

«Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αλήθεια», ανέφερε, για το πώς βιώνουν το πένθος και την απώλεια της Έμμας στην οικογένειά της. «Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους. «Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» υπογράμμισε η μητέρα της 21χρονης, Κέλλυ Καμπάκη.

Advertisements

Παράλληλα, μιλώντας στο Mega η μητέρα της Έμμας τόνισε πως οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

«Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την Έμμα έχει προφυλακιστεί.

Advertisements

Η κυρία Καμπάκη συνεχίζοντας ανέφερε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα