Δεχόταν απειλές γιατί ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν.

Advertisements

 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα μέλη της οικογένειάς της στην κηδεία της Νικολέτας η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από έντονο καυγά με τον σύντροφό της, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος.

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στην 17χρονη, η μητέρα της μίλησε στον Alpha.

Advertisements

 

Όπως επεσήμανε η μητέρα της 17χρονης, η Νικολέτα δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της  και πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε.

«Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει.  Δεν ήθελε άλλο». Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι, μπορούνε; Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου. Ζητάω δικαίωση, να τον βρουν», είπε ξεσπώντας.

 

«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, έστειλα τα παιδιά στο σπίτι να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα.  Δεν απαντούσε, δεν μπορούσαμε να μπούμε σπίτι, τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα.

Advertisements

Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά το παιδί κοιμόταν, έφυγα εγώ στις 4 η ώρα για τη δουλειά και μετά από τις 5 και μετά, έγινε ό,τι έγινε, μου το είπαν στην αστυνομία», είπε στη συνέχεια για το χρονικό μέχρι την δολοφονία της κόρη της.

 

 

Advertisements