Μην χασετε

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Όσοι έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ»»

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς αναμένει να φέρει στη ζωή της το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν λείπουν και τα ευτράπελα. Έτσι με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το γεγονός ότι συχνά σε φωτογραφίες δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την νέα της ανάρτηση στο Instagram έβαλε στη θέση τους όσους κρίνουν τις εγκύους.

 

Η γνωστή Influencer βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο με τους φίλους της από την Θεσσαλονίκη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων στο Mega.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην ιταλική μητρόπολη της μόδας με αφορμή το Fashion Week και όπως ήταν αναμενόμενο, η ίδια μοιράζεται αμέτρητα στιγμιότυπα από τις μέρες της εκεί.

Advertisements

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η γνωστή influencer εξέφρασε και την ενόχλησή της με τα σχόλια που δέχεται για τις εμφανίσεις της ως μέλλουσα μανούλα πλέον,

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

 

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα