Μην χασετε

Βίκυ Καγιά: «Για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι, δεν βάφω πια τα μαλλιά μου»

Το όνομα της Βίκυς Καγιά βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς διέρρευσαν φήμες που την ήθελαν να επιστρέφει στο Star και στη θέση της στον επόμενο κύκλο του «GNTM». Αυτές οι φήμες αντιβαίνουν σε προηγούμενες πληροφορίες που έδειχναν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην ηγεσία του fashion reality, αν τελικά το project λάβει την έγκριση από τη διοίκηση του καναλιού.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά έλυσε τις απορίες γύρω από τις φήμες, μιλώντας στον συνεργάτη του «Happy Day» που την περίμενε έξω από το NOX, όπου κάθε Τετάρτη εμφανίζονται η Μαρινέλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

«Ήρθα να δω την Μπέττυ και την Μαρινέλλα, είμαι πολύ ευτυχισμένη, είχα καιρό να βγω» δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Απάντησε επίσης σχετικά με την αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της, τα οποία είναι τώρα ανοιχτά καστανά.

Advertisements

«Επέστρεψα στο φυσικό μου χρώμα, αφαίρεσα τις ανταύγειες, τα μπαλαγιάζ και όλα τα υπόλοιπα. Δεν βάφω πια τα μαλλιά μου, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση είμαι».

 

Όσον αφορά την πιθανότητα να τη δούμε να επιστρέφει στο «GNTM» ή στο «Shopping Star», το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν σαφής.

«Μου αρέσει που είμαι τώρα τηλεθεάτρια. Ο κύκλος του “Shopping Star” έχει κλείσει για μένα, όπως και του “GNTM”. Αυτοί οι κύκλοι έκλεισαν με πολύ αγάπη και σεβασμό.

Advertisements

Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα δούμε, δεν βιάζομαι. Δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα ή στην ατζέντα μου».

«Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου!»: Γενέθλια για την κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα – Οι φωτογραφίες με την κόρη της

 

«Μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα: Η Βίκυ Καγιά ήταν παρούσα στο Φεστιβάλ των Καννών και έκλεψε την παράσταση!

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα