Μην χασετε

Βάσω Γουλιελμάκη: «Πρώτα είμαι μαμά, δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Η καριέρα μου ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα»

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε για το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», τις φορές που έφτασε κοντά στον γάμο & την απώλεια της μητέρας της.

 

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Η Βιολέτα είναι κολλητή φίλη της τρίτης Μαίρης, της Κατερίνας Ζαρίφη. Είναι μια γυναικά μέσα στη χαρά και την ενέργεια. Η Βιολέτα βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι της Μαίρης, αλλά δεν κάνει δουλειές. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση της Βιολέτας με την Μαίρη. Αυτές οι δυο είναι ανεξέλεγκτες», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Advertisements

Για την καριέρα της και την μητρότητα, επεσήμανε ότι «η καριέρα μου ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα είμαι μαμά. Δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Όταν χώρισα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η κόρη μου, Μαρίλια, ήταν 4 ετών. Δεν έπαψε ποτέ από την σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο»

 

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της.

«Ήταν μεγάλο σοκ όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Όταν μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι, η μητέρα μου ήθελε να έρθει να το δει, αλλά δεν πρόλαβε. Ήρθε στο μπαλκόνι μου ένα παπαγαλάκι που δεν πετούσε και θεώρησα ότι ήταν η μητέρα μου», δήλωσε ενώ συνέχισε: «έδειξα όλο το σπίτι στο παπαγαλάκι, το τάισα και την επόμενη μέρα ξεψύχησε».

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα