Μην χασετε

Βαλέρια Κουρούπη: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα όταν πια θα ξεκινήσει το σχολείο»

H Βαλέρια Κουρούπη αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνει σχετικά με το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Advertisements

 

Η ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στο παιδί της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συνδυασμό με το επάγγελμά της, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της.

“Έκανα παιδί λίγο πριν τα 30. Θυμάμαι τη δυσκολία του να δουλεύεις και να νιώθεις τις ενοχές ότι λείπεις πάρα πολύ από το παιδί, αλλά θυμάμαι και την αφοσίωσή μου, όπως και τον κόπο, τον μόχθο. Να τα λέμε αυτά, μη λέμε μόνο τις ομορφιές της μητρότητας”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια από τις στιγμές της καθημερινότητάς της και εξήγησε πόσο πολύ την πονούσε τότε. “Καθόμασταν στο θέατρο, όλοι ήταν χαρούμενοι κι εγώ πάντα είχα ένα αγκάθι, γιατί έλειπα από εκεί όπου έπρεπε να είμαι. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σήμερα το παιδί μου είναι ενήλικας κι όταν είμαι κάπου μακριά, ακόμα και στις διακοπές μου, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω”, δήλωσε.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας. “Μεγαλώνω πια. Το σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω το κουράγιο να γυρίσω πίσω σε όλα αυτά. Δεν με πειράζει τόσο η βρεφική ηλικία, αλλά το μετά, όταν ξεκινά πια το σχολείο. Θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, θέλει αντοχές άλλου τύπου”, εξήγησε.

 

 

Advertisements

thetoc.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα