Μην χασετε

Τσακωμός στα Mtv Awards: Η Nicky Minaj αποκάλεσε σκύλα τη Miley Cyrus!

Η πικάντικη στιγμή της βραδιάς στη φετινή απονομή των MTV Video Music Awards ήταν όταν η ράπερ Nicky Minaj ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του «Καλύτερου Hip Hop Video» για το τραγούδι «Anaconda».

Η 32χρονη ράπερ άρπαξε την ευκαιρία αυτή και όταν τελείωσε τον ευχαριστήριο λόγο της, γύρισε και είπε στην παρουσιάστρια της βραδιάς Miley Cyrus: «Και τώρα πίσω σ΄εκείνη τη σκύλα που είχε πολλά να πει για μένα στον Τύπο! Όλα καλά;». Πώς αντέδρασε η 22χρονη Cyrus;

«Είμαστε όλοι στη βιομηχανία της μουσικής, δίνουμε όλοι συνεντεύξεις και όλοι γνωρίζουμε πως χειρίζονται αυτά τα σκατά. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!» της απάντησε.

Να θυμίσουμε πως η κόντρα μεταξύ των δύο κυριών ξεκίνησε μέσω Twitter πριν λίγο καιρό. Η ράπερ είχε βγει και είχε «καρφώσει» εμμέσως πλην σαφώς την Taylor Swift, λέγοντας πως οι γυναίκες με πολύ αδύνατα σώματα είναι υποψήφιες για τα καλύτερα video. H Swift που πήρε προσωπικά αυτή την δήλωση της απάντησε: «Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο από το να σε αγαπώ και να σε στηρίζω. Είναι άσχημο να φέρνεις γυναίκες αντιμέτωπες μεταξύ τους».

Advertisements

Σε συνέντευξη τους στους «New York Times» η Cyrus κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα, λέγοντας πως:

«Aυτό που συνέβη ήταν πολύ… Nicky Minaj, γιατί όπως ξέρετε η Nicky δεν είναι και πολύ ευγενική. Νομίζω ότι πρέπει να μιλάς στους ανθρώπους ανοιχτά και πάντοτε με αγάπη».

youweekly.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα