Μην χασετε

Τριαντάφυλλος: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματοuλες, τις χοντpές, τις ωραίες.»

Τα ψυχαγωγικά προγράμματα συζητούν την πρόσφατη ενέργεια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη “χοντρή” από τους στίχους του τραγουδιού “Άδωνι” κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της.

Ο Τριαντάφυλλος κλήθηκε να δώσει την άποψή του για το παραπάνω θέμα.

«Γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες. Η ομορφιά δεν είναι στα κιλά, είναι στο μυαλό στην ψυχή. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γεματούλες» απάντησε.

Aναφέρθηκε επίσης και στο νέο «Survivor»: «Δεν έχω δει το τρέιλερ του Survivor. Το αγαπάω, μου έχει προσφέρει πολλά και εύχομαι τα καλύτερα. Ο δικηγόρος μου είχε πει ότι το Survivor δεν κάνει νούμερα χωρίς εμένα, όχι εγώ. Το All Star όμως “μίλησε”, 9%! Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στο νέο Survivor».

Advertisements

 

«Το 2021 το σηκώσαμε με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Η ιστορία όταν γράφει, δεν ξαναγράφει. Δεν θα το κάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή όμως λέω όχι. Μετά το περσινό στραπάτσο του All Star είναι λογικό στο επόμενο να πέσουν οι αμοιβές. Έδωσαν λεφτά σε άτομα που δεν ανταπεξήλθαν. Πληρώνοντας μαθαίνεις».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα