Μην χασετε

Τοξότη δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 30/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

 

Βεβαιωθείτε σήμερα, φίλοι Τοξότες, πως τα πάντα γύρω σας βρίσκονται στη σωστή τους θέση, έχουν τους ρυθμούς που επιδιώκετε και θα επιφέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε για την επαγγελματική σας ανταμοιβή και την προσωπική σας καταξίωση. Συναντήστε νέους φίλους, ανακαλύψτε οι αδέσμευτοι μια υπέροχη γνωριμία, φλερτάρετε με ένα υπέροχο ειδύλλιο, απελευθερώνοντας τις αισθησιακές σας επιθυμίες, οι δε ζευγαρωμένοι αφιερώστε χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στον eρωτικό σύντροφο.

 

Advertisements

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποτινάξετε πιεστικά δεσμά, ωστόσο η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες ενδεχομένως και άστοχες. Σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα σας κάνει πρώην eρωτικό σας ταίρι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδομήσετε την παλιά σας σχέση πάνω σε καινούργια βάση. Σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και ευχάριστες συζητήσεις.

 

Από zwdiasimera.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα