Μην χασετε

Τοξότη δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 16/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

 

Σήμερα, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον για προσωπικά σου ζητήματα. Είναι καλή ημέρα να προγραμματίσεις υποχρεώσεις του μήνα. Η υπομονή σου σήμερα είναι μεγάλη και μπορείς να καταπιαστείς με λεπτομέρειες που παλιότερα δεν είχες την υπομονή να το κάνεις. Συναισθηματικά, είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ώστε να πάτε καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος οι επιλογές σου για ταίρι είναι πιο ώριμες. Νιώθεις πλέον ότι δεν σε καλύπτει κάτι εφήμερο.

 

Advertisements

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλοι μου Τοξότες, προσγειωμένα θα είναι τα ρίσκα που θα αναλάβετε, οι eρωτικοί σας στόχοι θα κυμαίνονται σε συνετά πλαίσια. Εσείς που είστε ερωτευμένοι και βρίσκεστε στην αρχή της γνωριμίας σας, αποφύγετε να φανείτε εσωστρεφείς, μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Ευχάριστο eρωτικό συμβάν έρχεται στη ζωή σας, θα αφορά πρόταση που η αποδοχή της από εσάς θα φέρει μόνιμη, δεσμευτική κατάληξη.

 

Από zwdiasimera.gr

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα