Μην χασετε

Τον κατέγραψαν οι κάμερες: Θέμα χρόνου να βρεθεί ο @λήτης που λήστεψε την 21χρονη Έμμα ενώ ήταν χτυπημένη

Είναι πραγματικά απίστευτό το γεγονός ότι όσο ακόμα η άτυχη 21χρονη Έμμα ζούσε τις τελευταίες της στιγμές χτυπημένη στην άσφαλτο από το αυτοκίνητο του 26χρονου δράστη, έπεσε θύμα ληστείας από έναν άνθρωπο που της πήρε 1.500 ευρώ.

 

Η Έμμα ψυχορραγούσε στην άσφαλτο όταν της έκλεψαν το τσαντάκι με τα 1.500 ευρώ

Η Έμμα χαροπάλευε στην άσφαλτο στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη και ζούσε όταν έγινε η ληστεία, κάτι το οποίο έχει καταγραφεί και από τις κάμερες. «Ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι.

Ενώ τα υπόλοιπα πράγματα της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ. Τα είχε αυτά τα λεφτά μαζί της επειδή τα χρειαζόταν για τη νοσηλεία του αγαπημένου σκυλιού της 21χρονης το οποίο αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας», είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

Advertisements

“Θα βρεθεί ο δράστης”, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Έμμας

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί ο δράστης, ενώ σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της κλοπής, η κοπέλα ζούσε, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Την στιγμή εκείνη η Έμμα ζούσε. Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις. Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κάμερες.

Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως ”έπιασε” τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα ”χτυπητό” χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει». Πρόσθεσε δε με νόημα, ότι «αυτά που λέει ο δράστης είναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας».

Εμείς να ευχηθούμε όχι μόνο να βρεθεί ο δράστης αλλά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί αυτό που έκανε είναι μια πράξη απάνθρωπη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα