Μην χασετε

«Τον άφησα να ναρκώσει τον εαυτό του»: Μπάρμαν είδε τύπο να ρίχνει ναρκωτικό σε ποτό κοπέλας και άλλαξε τα ποτήρια

Η σελίδα Whisper φιλοξενεί συγκλονιστικές μαρτυρίες, όπου και περιγράφονται οι ενέργειες ορισμένων πολιτών προκειμένου να αποτραπούν επιθέσεις εναντίον γυναικών.

Advertisements

 

Μία μαρτυρία αναφέρει: «Είμαι μπάρμαν και χθες το βράδυ είδα έναν άντρα να ρίχνει ένα ναρκωτικό στο ποτό ενός κοριτσιού. Όταν δεν κοιτούσε, άλλαξα τα ποτά. Παρακολούθησα αυτόν τον τύπο να ναρκώνει τον εαυτό του».

Ο συγκεκριμένος μπάρμαν ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός καθώς και άλλοι άνθρωποι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. Ένας άλλος έγραψε: «Σταμάτησα κάποιον από το να εκμεταλλευθεί μια μεθυσμένη κοπέλα. Την έβαλα σε ένα ταξί και την έστειλα σπίτι της. Ο τύπος που προσπαθούσε να την εκμεταλλευθεί με έβρισε. Το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο».

Ένας άλλος έγραψε: «Με χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι ενώ μετά το έσπασαν στη πλάτη μου. Αλλά σταμάτησα έναν βιασμό. Το θεωρώ νίκη».


«Σταμάτησα κάποιον να εκμεταλλευθεί μια μεθυσμένη κοπέλα. Την έβαλα σε ένα ταξί και την έστειλα σπίτι της. Ο τύπος που προσπαθούσε να την εκμεταλλευθεί με έβρισε. Το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο» έγραψε ένα άλλος.

Τέλος, σε μία ακόμα συγκλονιστική δήλωση αναφέρεται: «Σταμάτησα το βιασμό μιας κοπέλας σε ένα πάρτι που έγινε σε ένα σπίτι πριν από δύο μήνες. Εγώ και το κορίτσι είμαστε τώρα οι καλύτεροι φίλοι και ο άλλος έφυγε από το πάρτι με μια σπασμένη μύτη και ένα σαγόνι».

newsbeast.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα