Μην χασετε

«Το θαύμα έγινε! Εκεί που δεν το περιμέναμε»: Η Ζωή Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης

Μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης η Ζώη Παπαδόπουλου θα γίνει μητέρα.

Η Ζωή Παπαδοπούλου προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια μετά τις προσπάθειες για απόκτηση παιδιού και τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης, ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση, ποζάροντας στο φακό για πρώτη φορά με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, στέλνοντας παράλληλα ένα «δυνατό» μήνυμα σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδάκι.

Ζωή Παπαδοπούλου: Τι ανέφερε στην ανάρτησή της

Η Ζωή Παπαδοπούλου στην ανάρτησή της ανέφερε: «Το θαύμα έγινε! Εκεί που δεν το περιμέναμε… Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά!!! Κι αν έχω κάτι να πω σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν, είναι ότι η αγάπη και το δέσιμο τους είναι αυτό που θα τους απελευθερώσει από το άγχος για τον ερχομό ενός παιδιού… Γιατί η πίεση που ασκείται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από παντού είναι μεγάλη… Ακούστε μόνο εσάς, προσευχηθείτε αν θέλετε, και οραματιστείτε τη ζωή σας είτε με ή χωρίς ένα παιδί..

Advertisements

 

Είτε έρθει είτε όχι η σχέση των ανθρώπων που συναντιούνται και αγαπιούνται είναι ιερή! Και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που τι να κάνουμε τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι, η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, είναι ένας αριθμός και μη μασάτε όταν ακούτε, “δεν έχεις χρόνο βιάσου”, “μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρεις και αν..”, “αν μείνεις έγκυος πως θα τα καταφέρεις με τη δουλειά σου, με τα οικονομικά, με, με ,με”… Οι γυναίκες είμαστε υπερφυσικά όντα, και μπορούμε να κάνουμε θαύματα πάντα..!!! Να το πιστέψουμε αυτό ακόμη κι αν όλα φαντάζουν δύσκολα και θολά..».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα