Μην χασετε

Το γράμμα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάϊν: «Σουζάνα, θα σε αγαπάω ό,τι κι αν γίνει. Είσαι η μητέρα της γυναίκας μου, γιαγιά της κόρης μου»

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την επιστολή που έστειλε ο πιλότος στη μητέρα της Καρολάιν.

Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της 20χρονης σύζυγου του γράφει μεταξύ άλλων:

“Σου χρωστάω πολλά πράγματα, πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να σου ανταποδώσω. Το λιγότερο που έχω να σου δώσω αυτή την στιγμή είναι η αλήθεια, γιατί την αξίζεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον… Εγώ θα λείπω Σουζάνα για λίγα χρόνια… Η Λυδία δεν έχει κάνει τίποτα κακό και οφείλουμε στην Καρολάιν να της τα δώσουμε όλα, θέλω να είναι ευτυχισμένη…Σουζάνα, θα σε αγαπάω ό,τι κι αν γίνει. Είσαι η μητέρα της γυναίκας μου, γιαγιά της κόρης μου και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι μου φέρθηκες σαν οικογένεια….Μου λείπει τόσο πολύ (η Καρολάιν), απλώς πες της πόσο την αγαπώ την επόμενη φορά που θα την επισκεφθείς….Αυτά που είπα σήμερα είναι για σένα και την οικογένειά σου, δε θα τα χρησιμοποιήσω  στο δικαστήριο, θα το είχα κάνει αν ήθελα…

 

Advertisements

Από zinapost.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα