Μην χασετε

«Της είπαν να πάει να βρει το βίντεο»: Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την δικογραφία του ομαδικού βιασμού που μπήκε στο αρχείο

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την δικογραφία του ομαδικού βιασμού που μπήκε στο αρχείο

 

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία που εκκρεμούσε από το 2019 σχετικά με την καταγγελία που είχε κάνει η Ελένη Τοπαλούδη για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση από τρεις Ροδίτες, προτού βρεθεί στα χέρια των ανθρώπων που τη βίασαν και τη σκότωσαν.

Η μητέρα της Ελένης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε για την υπόθεση, ότι την ημέρα της κηδείας της κόρη της, μια φίλη την πλησίασε και της είπε ότι η Ελένη βιάστηκε από δύο άτομα, με ένα τρίτο να βιντεοσκοπεί.

Advertisements

«Την ημέρα που έγινε η ταφή του παιδιού, εκείνο το βράδυ έμαθα για τον βιασμό του παιδιού, δεν ήξερα τίποτα. Εκείνη η συγκεκριμένη φίλη που μου έδωσε και τα ονόματα των βιαστών που τα είχε βρει η Ελένη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Παράλληλα, δήλωσε πως «τα γνώρισε ένα βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, όπου διασκέδαζε» και πρόσθεσε ότι «την μετέφεραν στο σπίτι της. Πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει κατά την διάρκεια ερwτικής συνεύρεσης»

«Πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, αλλά βρήκε κλειστή πόρτα. Της είπαν να πάει να βρει το βίντεο», πρόσθεσε στη συνέχεια και ζήτησε να ανοίξει ξανά η υπόθεση, ώστε να δικαιωθεί η κόρη της, η οποία βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε, ένα χρόνο μετά από την καταγγελία για το παραπάνω περιστατικό.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα