Μην χασετε

«Την επόμενη μέρα ο Ανδρέας έφυγε από κοντά μας»: Σuγκινεί η φωτογραφία της Ρένας Κουμιώτη με τον Ανδρέα Μπάρκουλη μια μέρα πριν εκείνος φύγει από τη ζωή

Τα τελευταία 24ωρα η χώρα μας μετρά ακόμη μια σημαντική απώλεια καθώς η σπουδαία φωνή της Ρένας Κουμιώτη σίγησε για πάντα.

Η τραγουδίστρια που τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για τη ζωή της, τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή με τους δικούς της ανθρώπους, να της λένε χθες 4/4 το τελευταίο “αντίο”.

 

Η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, με τον οποίο η Ρένα Κουμιώτη είχε μια στενή σχέση, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τους δυο σπουδαίους καλλιτέχνες μαζί,.

Advertisements

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τη Ρένα Κουμιώτη να κρατά το χέρι του Ανδρέα Μπάρκουλη, στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να του τραγουδάει το τραγούδι «Σαν χελιδονάκι στο μπαλκόνι μου». Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μία μόλις μέρα πριν ο Ανδρέας Μπάρκουλης φύγει από τη ζωή.

 

«Η ΡΕΝΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ…ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ….ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ…..ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟΎ ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ…..
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΡΕΝΑ ΜΟΥ …», έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα