Μην χασετε

«Τι κακία είναι αυτή προς την Βίσση, πρώτη φορά το βλέπω. Βγήκαν τα σκοuλήκια από τις τρύπες τους»

Η Αννα Βίσση δυστυχώς αναγκάστηκε να αναβάλει τη συναυλία της που ήταν προγραμματισμένη στη Θεσσαλονίκη και είπε πόσο απογοητευμένη είναι για αυτό το γεγονός.

Η τραγουδίστρια κάνει μια σειρά εμφανίσεων για να γιορτάσει τα 50 χρόνια στη μουσική. Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε μια σοβαρή τεχνική δυσκολία που δεν  κατάφερε να ξεπεραστει, οπότε η συναυλία ακυρώθηκε.

 

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή. Κάποιοι μάλιστα τόνισαν πως ήρθαν ακόμα και από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη συναυλία ή έκαναν πολλά χιλιόμετρα ή πήραν άδεια για να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.

Advertisements

 

Advertisements

 

 

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός τριών ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Advertisements

 


«Η απογοήτευση η δική μου- όπως φαντάζομαι και η δική σας- και του Νίκου (Καρβέλα) είναι τεράστια», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση σε story που ανέβασε στο Instagram. «Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμα ήταν όλα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα- που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες- μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία», συνέχισε η τραγουδίστρια. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι, λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία για να γίνει αυτή η συναυλία», συμπλήρωσε η Άννα Βίσση.

 

protothema.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα