Μην χασετε

Τι είδες πρώτα; Μάθε τι αποκαλύπτει αυτό που είδες πρώτο για την προσωπικότητά σου

Το υποσυνείδητό μας επηρεάζει τόσο το πώς συμπεριφερόμαστε, όσο και το πώς βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας. Έχει την ικανότητα να αποθηκεύει όλα όσα έχουμε δει και αισθανθεί, αλλά και να «φυλάει» στοιχεία του χαρακτήρα μας που μπορεί να μην γνωρίζουμε. Αυτές οι φωτογραφίες περιέχουν μέσα τους κάποιες εικόνες – η πρώτη που θα δείτε, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας.

 

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο μιας γυναίκας…

…τότε το ένστικτο της μητρότητας και η ευγένεια είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Η ανιδιοτελής αγάπη που δείχνετε στα παιδιά σας και ο τρόπος που τα φροντίζετε είναι μοναδικός – γι’ αυτό και τα «σ’ αγαπώ» που ακούτε από τα μικρά σας είναι αμέτρητα. Χάρη στη ζεστασιά και την ηρεμία σας κρατάτε τις ισορροπίες στο σπίτι και δημιουργείτε ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Αν βλέπετε το πρόσωπο του παιδιού

Σας αρέσει να σας φροντίζουν. Είστε πολύ πιστή και οι σχέσεις που χτίζετε, στηρίζονται σε γερά θεμέλια – γι’ αυτό και αντέχουν στον χρόνο. Δεν σας αρέσει να παίρνετε μεγάλες αποφάσεις και προτιμάτε να το κάνει κάποιος άλλος για σας. Ο ρόλος σας στην οικογένεια μπορεί να μην είναι ηγετικός είναι σίγουρα όμως υποστηρικτικός.

Advertisements

Η γυναικεία φιγούρα στο δέντρο

Θέλετε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο και χάρη στην εξυπνάδα και το χιούμορ σας, το πετυχαίνετε. Δίνετε σημασία τόσο την εμφάνιση, όσο και την καλλιέργεια του πνεύματος και γι΄ αυτό είστε ιδιαίτερα επιλεκτική με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Παρόλο που είστε κοινωνική, δεν σας ενοχλεί καθόλου η μοναξιά! Μάλιστα, κάποιες φορές την επιζητάτε…

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα