Μην χασετε

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, βάζοντας τέλος στην κοινή τους πορεία τα τελευταία 10 χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει η Κορύνα Μανταγάρη για τη RealLife της Κυριακής, η ηθοποιός και ο μουσικός δεν είναι πλέον μαζί.

Οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο σε αυτή την απόφαση είναι κατά κύριο λόγο ιδεολογικοί, ενώ όπως αναφέρουν στην εφημερίδα πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, κύριο μέλημα και των δύο πλευρών είναι να έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο τους κόρες, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έγιναν ζευγάρι το 2013 και έκτοτε προτίμησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας με ηρεμία τις οικογενειακές τους στιγμές.

Τι δήλωνε λίγους μήνες πριν για το ενδεχόμενο του γάμου ο Γρηγόρης Πετράκος;

Advertisements

«Εγώ με το που γνώρισα, κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και πράγματι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε», δήλωνε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή του στο Happy Day τον περασμένο Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται πως η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μητέρα ενός ακόμη παιδιού, του 17χρονου σήμερα Αχιλλέα, τον οποίο απέκτησε μαζί με τον επίσης ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

 

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακολουθώ την πυθαγόρεια διατροφή και έχω σωθεί, αδυνατίζω συνέχεια. Νιώθω όμορφα, έχω φουλ ενέργεια»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες εpωτευμένες με τους γιους τους – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ μια απόσταση»

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα