Μην χασετε

«Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή: Αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor All Star

Στο χθεσινό επεισόδιο (10-1) οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν με τελικό σκορ 10-7 έναντι των Μαχητών και έτσι κατέκτησαν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας

Advertisements

 

H oμάδα των Μαχητών αναγκάστηκε για μια ακόμη φορά να περάσει από το στάδιο της ψηφοφορίας, όπου θα έπρεπε να ψηφίσουν δύο παίκτες προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός διαβάζοντας τα όνομα από την κάλπη, οι περισσότερες ψήφοι είχαν το όνομα της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν και έτσι αναδείχθηκε η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η ίδια στη συνέχεια, δήλωσε πως είναι πολύ κουρασμένη, τονίζοντας πως το σώμα της έχει δεχτεί μεγάλη πίεση.

«Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις να αποχωρήσεις τώρα», ήταν τα λόγια του Γιώργο Λιανού με την παίκτρια να αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, με τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι και να κάνουν ό,τι μπορούν να την μεταπείσουν.

 

«Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζεται. Το εννοώ, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι», είπε με κλάματα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σοκαρισμένος και ο Μαρτίκας από την αποχώρηση της Βρισηίδας, αποκάλυψε ότι η Βρισηίδα δεν μπορούσε να ξεπεράσει ένα ατυχές γεγονός της μητέρας της.

«Ήμουν μαζί με την Βρισηίδα 6 μήνες πέρυσι στο ίδιο παιχνίδι. Αυτό που ένιωθε και νιώθει το νιώθουμε όλοι. Τώρα ήταν η πρώτη ξέσπασε. Είναι πολύ δύσκολο το Survivor. Ήρθα με τη γυναίκα μου να λάβουμε μέρος μαζί στο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή όμως, βρίσκομαι σε ένα δίλλημα, να τρέξω να την ακολουθήσω ή να μείνω; Έχω δώσει υποσχέσεις σε κόσμο για να είμαι εδώ. Κάτι μου έλεγε το μεσημέρι, αλλά νόμιζα ότι θα είναι παροδικό.

Advertisements

Δύο μέρες πριν φύγουμε είχε ένα ατυχές γεγονός με τη μητέρα της και αυτό τη συγκλόνισε, αν δεν υπήρχε αυτό το γεγονός, θα το πάλευε. Εύχομαι να είναι καλά και να νιώσει ανακούφιση με την απόφασή της», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα