Μην χασετε

«Θα του δείξετε και την τσο**α της μαμάς του όταν μεγαλώσει;»: Το απαράδεκτo μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Τούνη από γυναίκα

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώ περιμένουν το πρώτο τους παιδί, πολλοί είναι αυτοί που στέλνουν στο ζευγάρι προσβλητικά μηνύματα.

 

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το σχόλιο που δέχτηκε για τη σύντροφό του από μία γυναίκα.

Τόσο εκείνος όσο και η influencer κάνουν αναρτήσεις σε καθημερινή βάση και δεν είναι λίγα τα στιγμιότυπα ή τα βίντεο που ανεβάζουν σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη. Σε πρόσφατη δημοσίευσή του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μία φωτογραφία από τη μέρα που οι δύο μέλλοντες γονείς έμαθαν ότι θα αποκτήσουν γιο και τα ρούχα τους βάφτηκαν μπλε στο πάρτυ που ακολούθησε μετά την αποκάλυψη του φύλου.

Advertisements

Ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ήταν το: «Θα του δείξετε και την τσον.. της μαμάς του όταν μεγαλώσει;».

 

Μέσω Instagram story, ο ίδιος έδειξε το σχόλιο στους ακολούθους του και έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι!! Αν μπορείς να τους πεις (ανθρώπους). Και είναι και γυναίκα!!!».

thecaller.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα