Μην χασετε

«Θα κάνω όσα παιδιά χρειαστεί μέχρι έστω κι ένα να σου μοιάσει και να χαίρεσαι»: Συγκινεί με το βίντεο για την γιαγιά της η Δανάη Μπάρκα

Μία τρυφερή ανάρτηση αφιερωμένη στη γιαγιά της έκανε η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρας γιαγιάς.

Advertisements

Η Δανάη Μπάρκα έχει δείξει αμέτρητες φορές την αγάπη που έχει για την γιαγιά της και η αδυναμία που τρέφει η μια στην άλλη είναι απερίγραπτη για αυτό και συνέχεια η παρουσιάστρια μιλάει για εκείνη, τόσο από τα social media, όσο και μέσα από την εκπομπή της.

 

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με την γιαγιά της

«Παγκόσμια ημέρα «γιαγιάς» Άρα, παγκόσμια ημέρα αγάπης ασφάλειας, αγκαλιάς, μυρωδιάς, και χαράς.

Η γιαγιά μου, η καρδιά μου, η αγάπη μου είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που μπορεί να με πάρει τηλέφωνο και πριν καν το σηκώσω βάζω τα κλάματα. Η γιαγιά μου, η παγκόσμια ημέρα αγάπης μου έχει την πιο ωραία αγκαλιά. Η γιαγιά μου που αγχώνεται για όλο τον κόσμο και αγαπάει όλους τους φίλους μου είναι ο πιο σπάνιος ανθρωπος που υπάρχει. Η γιαγιά που κάθε πρωί πριν ξεκινήσει η εκπομπή μας παίρνει, την βάζω ανοιχτή ακρόαση και μας δίνει την ευχή της. Η γιαγιά μου που πάει σε αγνώστους όπου κι αν βρίσκεται και λέει ‘εγώ είμαι η γιαγιά της Δανάης από το mega’ και χαίρεται μόνη της και μετά μου στέλνουν μηνύματα στο instagram όλοι όσοι έχει γνωρίσει.

Η γιαγιά μου που δεν διανοούμαι να μην την έχω κι όσες φορές μου κάνει πλάκα και λέει ότι θα πεθάνει, αυτόματα σκέφτομαι ότι δεν θα έχω πια ζωή. Η γιαγιά μου που οι πιο τρελές ιστορίες του κόσμου, της ανήκουν. Όπως της ανήκω εγώ, και ό,τι μου ζητήσει. Γιαγιά μου, είσαι ο θησαυρός της ζωής μου. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Γιαγιά μου, σ αγαπάω και πονάει η καρδιά μου απ την πολλή αγάπη. Γιαγιάδες εκεί έξω, είστε τα πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου. Γιαγιά μου είσαι ο καλύτερος συνοδηγός στο αμάξι μου, και το πιο όμορφο κορίτσι που έχω συναντήσει. Σ αγαπάω και θα κάνω όσα παιδιά χρειαστεί μέχρι έστω κι ένα να σου μοιάσει και να χαίρεσαι ???? Σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω σ αγαπάω ????» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δανάη Μπάρκα.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα