Μην χασετε

«Θα μπορούσε να το χτυπήσει αυτοκίνητο»: 2χρονο αγοράκι το έσκασε από τον παιδικό σταθμό και περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους

Μια μητέρα έζησε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα την περασμένη Παρασκευή (16 Σεπτεμβρίου), όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα που της έλεγε ότι ο 2χρονος γιος της, είχε βρεθεί να περιπλανιέται μόνος του στον δρόμο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στον παιδικό σταθμό.

 

Το αγοράκι κι διέφυγε της προσοχής της νηπιαγωγού και το… έσκασε από τον παιδικό σταθμό και τριγύριζε ολομόναχο στους δρόμους. Για καλή του τύχη, μια ευγενική οδηγός το είδε και το πήρε υπό την προστασία της. Αφού ειδοποίησε την αστυνομία, πήγε το παιδί στον πιο κοντινό παιδικό σταθμό.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου τηλεφώνησαν μετά τις τέσσερις και μισή την περασμένη Παρασκευή και μου είπαν ότι ο γιος μου το είχε σκάσει από τον παιδικό σταθμό και ότι τον βρήκε μια κυρία. Ήμουν σοκαρισμένη. Φώναζα στο τηλέφωνο…  Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να του έχει συμβεί. Θα μπορούσε να τον χτυπήσει αυτοκίνητο… Εμπιστεύεσαι τη ζωή του παιδιού σου και συμβαίνει αυτό…», είπε η μητέρα, η οποία σταμάτησε το παιδί της από το συγκεκριμένο σχολείο.

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα