Μην χασετε

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό»: Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρησή της

Με επίσημη ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε ότι η Δούκισσα Νομικού παύει να είναι μέλος του Πρωινού. Ύστερα από 14 ημέρες παραμονής της στην εκπομπή, το μοντέλο και παρουσιάστρια έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 
Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1.

 

Advertisements

Όσα δήλωνε η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα λίγες ημέρες πριν τη λήξη της συνεργασίας τους

 

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή “Open Weekend” προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες πριν στο περιοδικό “Λοιπόν” για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την τηλεοπτική της επιστροφή και όπως θα δεις, τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για μένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του» είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα