Μην χασετε

Τελικά η εργένικη ζωή του πάει πολύ! Δείτε την τελευταία εμφάνιση του Brad Pitt

Από τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Brad Pitt βιώνει μία κάποια δύσκολη και περίεργη –θα την έλεγε κανείς- φάση στη ζωή του. Ο χωρισμός του με την Angelina Jolie του στοίχισε λίγο περισσότερο απ’ όσο περιμέναμε και αυτό ήταν εμφανές τόσο στην προσωπική και ψυχολογική του ζωή, όσο και στην εξωτερική εμφάνιση.

Advertisements

Θα θυμάσαι σίγουρα την πρώτη του εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα, που ο ηθοποιός έμοιαζε να είναι αποστεωμένος. Ομολογουμένως, τόσο αδύνατο δεν τον είχαμε δει ποτέ ξανά. Δεν σου κρύβουμε πως ανησυχήσαμε αρκετά για εκείνον, ευτυχώς όμως όλα ήταν και είναι καλά με την υγεία του.

Και αν κρίνουμε και από την τελευταία του εμφάνιση έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και καλύτερα. Ο 53χρονος ηθοποιός φαίνεται πως έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον παλιό, καλό του εαυτό και αυτό φαίνεται περίτρανα στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω. Ο Brad απαθανατίστηκε στο Los Angeles, όταν και βγήκε για φαγητό με κάποιους φίλους και ναι την αλήθεια μας θα τη πούμε: τον ερωτευτήκαμε και πάλι.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η έκφραση που χρησιμοποιούμε κάθε τόσο για έναν ωραίο άνδρα «ε, δεν είναι και Brad Pitt». Φαίνεται πως η εργένικη ζωή τελικά του πάει πάρα πολύ, αν και τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη φημολογία πως είναι ζευγάρι με τη Sienna Miller. Ό,τι και να ισχύει ο Brad ξαναβρήκε τον εαυτό του και είναι απλά κούκλος!

Δείτε τις φωτογραφίες…

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα