Μην χασετε

Τα θάβουν κάτω από το χαλί: Τα 3 ζώδια που δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους

Αρκετοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα προβλήματα τους με την στάση :Κάνω ότι δεν τα “βλέπω” και τα “θάβω” κάτω από το χαλί.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθένα μας. Άλλοι κρύβονται από αυτά και τα αποφεύγουν και άλλοι τα αντιμετωπίζουν γενναία, βρίσκοντας λύσεις. Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια δεν “βλέπουν” τα προβλήματα τους…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ζει στον δικό του μικρόκοσμο, γι’ αυτό εκπλήσσεται δυσάρεστα και αιφνιδιάζεται εύκολα με ένα πρόβλημα. Φορτίζεται συναισθηματικά, τον παίρνει από κάτω, παθαίνει σύγχυση και είτε κρύβεται από αυτό, αρνούμενος να το αντιμετωπίσει, είτε «πνίγεται» και θέλει επειγόντως βοήθεια ή καθοδήγηση για να βρει τη σωστή λύση, αλλιώς θα τα κάνει «θάλασσα».

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος είναι συνήθως αναβλητικός και δεν αναλαμβάνει την επίλυση ενός προβλήματος, εκτός αν του μπει το μαχαίρι στο λαιμό. Ακόμα και τότε όμως, θα προσπαθήσει να βρει πρόχειρες λύσεις για να το ξεφορτωθεί, έστω και προσωρινά, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζεται μεγαλύτερο και να τον αναγκάζει πλέον να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του για να το αντιμετωπίσει.

Είναι γνωστό ότι είναι το ζώδιο της αναποφασιστικότητας, αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αιτία που ένας Ζυγός φτάνει σε αδιέξοδο μπροστά σε ένα πρόβλημα. Ο κύριος λόγος είναι ότι προσπαθεί να βρει την ιδανική λύση, χωρίς να αδικήσει, αν πρόκειται για άλλους και χωρίς να ζοριστεί, αν πρόκειται για τον εαυτό του. Συχνά μάλιστα το αγνοεί εντελώς, αντί να το χειριστεί και μετά δυσανασχετεί γιατί δε νιώθει έτοιμος.

astrology.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα